Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
A bom s takim kablom dobil zvok iz telefona na star mini hifi stolp
V prilogi slika konektorja na mini hifi.
Ali bo mini hifi ojačal zvok in ga poslal do zvočnikov?
Bi moglo delat ja... Dimni signali... Na PHONO vhod se lahko priključuje samo gramofon z MM gramofonsko glavo, ker je zadaj vezje ki naredi RIAA konverzijo...
Ok, pol ne bo delalo. Je starina stara dve desetletji, aux in nimam, ima samo priklop za slušalke, ki pa mi ne pomaga ker je out in ne in če si prav predstavljam. Nekje ima nek mikrofon skrit(snemanje kaset) , vendar ni na bananco.
Na dvorišču mi malo manjka WiFi, zato sem mislil da bi v garaži(imam kabel za zvočnik potegnjen ven) na stolp priklopil telefon in poslušal radio preko WiFi.
Kupim "stolp" na aux vhodom.... (za male pare, če se komu v okolici lj valja po polici. ) lahko je v funkciji samo radijski sprejemnik... CD, kasetar...mi ni pomembno
Phono vhod ima predojačevalec (prav tako mic vhod).. Brez težav ti bo delalo, samo glasnost na telefonu boš moral imeti skoraj na minimum.. Če nisi audiofrik, boš zadovoljen
A da bi preko kasete poslušal WiFi radio? Ni autoreverse, kdo bo pa kaseto okoli obračal. Bom reskiral tiste dva evra za kabel, čeprav p napisanem sodeč se bojim da ne bo šlo. Najraje bi ga kupil pri nas preko spleta (15 dnevni rok za vračilo :devil
Aha, potem pa ok. Nisem se imel take kasete v rokah, sem pa vedel da obstajajo...je pa logično da nima traku če dobro pomislim (prej pač nisem mislil tako kot marsikdaj)
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.