K: Original display za Nokio N95

str4ciatella

Zelenc'
8. nov 2008
25
0
1
Zanima se za ORIGINAL zaslon za N95, če ga ima kdo oz. ve kje bi se ga dalo dobiti naj mi javi na ZS. Prosim če mi ne ponujate nekih kopij zaslonov, namreč preko spletne trgovine sem kupila neko ceneno kopijo, katere kvaliteta je bila zelo slaba. Tako da prosim zanimajo me samo originali, oz. kje bi se ga sploh dobilo.

Hvala in lep pozdrav!

str4ciatella

Zelenc'
8. nov 2008
25
0
1
Kupila sem ga na mobiplanetu-eno ceneno kopijo očitno za 30€. Kupim ga do 50€. Na Telerayu bi zaračunali menjavo in display 80€, tako da sem mislila da ga bom pač kupila v neki spletni trgovini za 40-50€ in zamenjala sama, roko na srce vzame ti 2 min. Ampak očitno je to postalo težje, če še vem ne kje prodajajo 100% displaye in ne nek šit.

@ovca kje pa si kupil svojega?

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Cenene kopije za 30€ hitro pocrkajo.. Jaz sem ga vzel v ONI (oz. kolega, k popravlja).
Ekran dela že neki časa BP
zmaga.gif
.
Raje dam 50€ in imam mir, kot pa 30€, pa crkne, pa ne priznajo garancije oz. reklamacije in spet novega, pa bla bla bla.

Zamenjala ga boš sama? Imaš pa zelo tanke prstke. Če se jaz prou spomnm, ima n95 mikro konektorček za ekran....

...ali pa so samo moji prsti preveliki...
grin1.gif

str4ciatella

Zelenc'
8. nov 2008
25
0
1
Aha ok, hvala za nasvet. Tudi jaz dam raje 50€ in basta. Seveda, sem že menjala displaye tako da to ni problema!

Bom se pozanimala v ONI.

Hvala in lep pozdrav!