jutranji program rtvslo

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
obstaja kakšen izračun,podatek, koliko to stane na mesec. Koliko je to novinarjev, voditeljev, napovedovalcev vremena, 3 studiji, javljanje s terena, tako se rok smole celo jutro oglaša s terena in meče kocko po stopnicah in se v studijo pohvali, da morajo it po oddaji skupaj na kavo z voditeljicama ano tavčar in ono drugo, ter da obožuje otroke. Tudi mojca mavec je zraven, ona je povsod zraven, pa četudi je svetovno fuzbalsko prvenstvo.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Glede na to, da je to zelo gledana oddaja, je po moje ena redkih ki dela s plusom.

Bolj me skrbi njena vsebina.
Vsaj kar sem kdaj uspel pogledat, je oddaja v večini prispevkov namenjena "new age alternativni homeopatski zakisani medicini" in pa raznim znanostim kot so "astrologija, itd."
Naši upokojenci doma pa to jemljejo za resnico. Če je pa duohtar po TV reku ...

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Problem je v tem da bodo stroški ostali isti, tudi če jutranji program ukinejo. Odpustiti itak ne smejo/nočejo nikogar, reportažni avti in ostal oprema bo tudi ostala, pogodbe z zunanjimi sodelavci so pa tudi "nedotakljive" (ker gre za način "ti popraskaj moj hrbet, jaz bom tvojega" in "leva ruka desni džep"), tako da ne bo itak nič drugače.

RTV je res potreben čiščenja, a ne tako, da se gre najprej na ukinjanje vsebin. Pa še tukaj bi jaz raje pričel z "kulturo", ki hrani precejšnje število parazitov.

P.S: moja mama ga izredno rada gleda, tako da ravno stran vržen denar ni.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.178
11.243
113
to je torej program, ki zabava upokojence in brezposelne, ali še ima kakšen drug namen?

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Jaz rad pogledam zjutraj med 7:00 in 7:30, vmes, ko se odpravljam v sluzbo. Sploh pa ob cetrtkih, ko vodi v Kopru Karin Sabadin
smile-1.gif