Juris plača prevoz do Švice in nazaj

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Se bom potrudu glede dopusta, nič ne obljubim. Kako se bova zmenila za denar? Boš nakazal? Kar bo računov za bencin jih spravim, enako s tuneli, cestami v italiji. Kar bo ostalo bova poračunala in ti vrnem. Črno na belem. Ja?

Računaj na prvi ali drugi vikend v oktobru.
cool-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.362
7.097
113
pri taščici
Seveda ce je benz placan, se pa res ne bo na porabo gledalo. Koliko ur posnetka moras prinesti juriju? Mogoce bi pa res sel(odvisno od termina), samo naj jurij okvirno polovico stroska krije vnaprej. Da ne bomo potem mi najvecji bedaki izpadli.
Drugi vikend v oktobru no go.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Dobre dve urce fullHD-ja mu lahko zrihtam. Če dam samo HD kvaliteto, bi šlo 1x več, sam če bi našel, kje za pomnit baterijo ( kar najbrž ne bo problem) Sicer pa mam še eno kamero, pa lahko še s tem kaj posnamemo. Ma neki bomo že. No jaz sem zato, da bo malo več nakazal. Itak se bo vse račune od bencina, tunelov, cestnin po italiji spravilo in bo vse črno na belem. Če bo dal preveč, bom jaz vse vrnil, sem itak prepoštena ovca.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Tudi opcija.

Torej
smile-1.gif

Citat:
Uporabnik juris pravi:
Kako smo že včasih rekli takšnim?

Reva!

Al boš samo naprej nabijal po tabli in se skrival za LCD-jem, gobezdalo. Jaz bi ti prov rad dal roko, ko grem na pot. Je pa lepo, da javiš čimprej, da si začnem rihtat dopust, če ga bom sploh dobil.
cry12bpy.gif

V čimprejšnje videnje posta, se že vnaprej zahvaljujem.
wink-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.222
16.514
113
očitnosi ga premalokrat opozoril na to temo in mu jo je uspelo spregledati.... hitr mu linkaj še ene 5x, pol bo mogoče kaj od tega
tongue-1.gif

drgač pa itaq...pes, ki laja, ne grize. in ta laja fu££
grin1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Na temu linku in samo na tisti strani je vse, kar sva govorila o tem. Ne rabiš brat 35 strani. On je dal predlog, jaz ga nisem sprejel, ker je trenutno čas res kriza.
crazy1.gif

KLuka

Fizikalc
7. sep 2007
1.710
0
36
moj kolega gre konec meseca gor študirat pa bi mu prišel prav zastonj prevoz
tongue-1.gif
če imate še kak zic frej ...

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.237
11.268
113
okej v čem je fora švicarske AC in exhaira, kolikor razumem ima tip neko jajco ki dosti nad 130 sploh ne gre če že? ali sem kaj zamudil.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Fora je v tem (kakor jaz razuemem) da je J izzval eX-a, da se ne bi upal po švicarskih avtocestah vozit tako kot po naših, torej (kao) za ritjo drugim in malo bolj dinamično (čeprav še vedno znotraj omejitve).

Sumim da je Juris eden tistih katerih moto je: "110 je najbolj ekonomična hitrost" in "zakaj bi hodil nazaj na desni pas, saj bo tako ali tako čez km ali dva spet kamion in bom moral spet na levega"

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.362
7.097
113
pri taščici
Kot jaz razumem bo lovili prekratko varnostno, pa prehitevanje po desni in podobne slo cestne znacilnosti. Naj pa exhair kaj vewc pove ker tudi jaz nisem sel brat vec strani.
Glede na to da je na pisti z bosancem solal crx se ne bi jaz prevec ven metal s 130. Pa saj mislim da ni smisel bvoznje po svici 200+.
Za dokazovanje pa mislim da ni treba full HD. Razen ce juris to izrecno zahteva. Najbrz tudi provida ne snema fullHD pa je ravno tako veljaven dokaz.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.237
11.268
113
ne štekam...itak pa je izlet v švico nekaj drugega kot pa vsakdanji opravki...sicer pa včeraj je tipični primer bil slovencelja..v 5minutah je rpvo eden priheftal v rdečo, 50 metrov kasneje pa en drugi starec zaradi kolone zavil na bencinsko (v izvoz torej v kontra enosmerno, ker je mislil da bo lahko kar po kontra strani vozil) nato je uvidel da je mu je kliknila defektna celica in je potem nazaj zavil na izvoz bencinske in se pridružil koloni, seveda, 20 avtov nazaj kot je bil prej. waljda E klasa W211, pol je odprl vrata pa še pljunil enega mastnega..avto pred mano pa so metali ven papirčke od bonbonov...sem mislil da je mularija...potrobim če so fukjeni, pa vidim da so noter neki starci...

v glavnem katastrofa v kulturi. in to v časovnem okvirju 10 minut.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.024
1.934
113
heh to še ni nič. se spomin 1x v italiji ponoči v zastoju, ko se je stvar premaknila, se je toliko čikov skozi okna vsipalo da so tla žarela kot roštilj
smile-1.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
BIstvo tega izziva je da je J pravi da v Svici dosti bolj dosledno nadzirajo in izvajajo prometne zakone, in da naj Ex vozi enako kot doma , ker bo kao nesteto kazni pobral...J mu plača tja pot, on pa verjetno ostale kazni pa to, pogoje je zgolj da vozi svoj stil voznje..no nekako tako sem jaz razumel zadevo...kot dokaz pa mu bo ex snemal filmcke da je res vozil tako kot pri nas....

v glavnem kr nekaj....