Jumbo plakati

ForeignBreed

Pripravnik
17. avg 2007
712
0
16
Bačka Palanka
Ob zelo prometni cesti v Lj, na zelo vidni lokaciji imamo postavljene Jumbo plakate. Ker se bo pogodba kmalu iztekla, me zanima, koliko so približne cene nadomestil za takšno vrsto objekta, da se nova pogodba popravi v skladu z tekočimi cenami teh storitev.
Problem je ker je bila pogodba sklenjena za obdobje 5 let in so cene popolnoma nerealne glede na sedanje cene.

Prosim kakšen info, lahko tudi na PM

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Cene za dolgoročni najem se določajo posamično, največ je seveda odvisno od lokacije… Žal pa ni nobenega pravila, ker imamo tudi za redne akcije (odvisno od naročnika in sezona) lahko več kot 50% razlike od ponudbe do ponudbe.

Tko da naj kar direktno na Europlakat/Epamedio vpraša, pol naj se pa še malo cenka  če je pozicija res dobra, pa mu kaj dosti verjetno ne bodo popustili.

ForeignBreed

Pripravnik
17. avg 2007
712
0
16
Bačka Palanka
Pomoje, da si me narobe razumel, jaz imam na svoji zemlji Jumbote, pa se pogodba izteka in bi rabil nove info cene oddajanja njim v najem - v bistu oni meni plačajo nadomestilo za uporabo zemljišča kjer stoji jumbo.

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Citat:
Uporabnik ForeignBreed pravi:
Pomoje, da si me narobe razumel, jaz imam na svoji zemlji Jumbote, pa se pogodba izteka in bi rabil nove info cene oddajanja njim v najem - v bistu oni meni plačajo nadomestilo za uporabo zemljišča kjer stoji jumbo.

Oni so ti plačali bakšiš... poizkusi v "promet" spraviti sam.

ForeignBreed

Pripravnik
17. avg 2007
712
0
16
Bačka Palanka
edini problem je ker so jumboti njihovi
evil.gif

sej denar ni tolk švoh samo zdi se mi da je vseeno malo nizek znesek, samemu se mi pa neda tržit, ker imam drugega dela preveč...

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.170
1.147
113
* problem je ker so jumboti njihovi
* sej denar ni tolk švoh ...
* samemu se mi pa neda tržit, ker imam drugega dela preveč...

In kaj se potem pritožuješ? Za nič dela in nič vložka dobiš denar.
Razen, če te plakati motijo, potem na podaljšuj pogodbe.

ForeignBreed

Pripravnik
17. avg 2007
712
0
16
Bačka Palanka
v bistvu jim nudim zelo-zelo vidno lokacijo...
in kaj te moti da za nič dela dobim denar...še ti poskusi, če lahko....

Če nimaš pametnega odgovora bodi raje tiho, moj post ni imel namena, da dobim jokcanja od drugih kolk je svet nepravičen do nekaterih, ki delajo za jurja...
Slučajno sem oddal svoj post v ekonomsko pojetniški kotiček in ne v blodnje, tako da se tukaj pogovarja o denarju in kako ga čim več zaslužit...

zanimajo me aktualne cene in nikjer ne piše, da jim moram oddajat za bagatelo, tudi če v to ne vložim nič truda

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Razmisli katera podjetja so v relativni bližini....pa pošlji ponudbo na njihove sedeže.

Če je blizu kak Mercator... itd... Brez posrednika jih bo ceneje prišlo, ti pa bi dobil več kot če bi posredniku oddal.

Če se to sploh da...

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ne gre tako..., vsaj kar se tiče plakatov, ki se tiskajo na papir.
Razen, če požaga panoje, ne podpiše pogodbe in postavi svoje panoje...