Jumbo Plakat - dovoljenja, ipd...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
A je kdo tuki iz kakšne firme, kjer se s tem ukvarjajo?

Zanima me, koliko rabiš dovoljenj, da si na privat zemlji postaviš jumbo plakat?
Če ima pa kdo še kakšne načrte, kako je sestavljen, pa toliko bolje...

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Največji v SLO za te zadeve je Europlakat, novi na sceni so EPA media. Potem imaš pa še lokalce.
Odvisno kaj želiš. Če je zemljišče tvoje in bi rad kaj od tega izrtržil, najbolje, da se na njih obrneš.

So pa omejitve glede postavitev. Biti mora znotraj naselja, neko določeno razdaljo od table za naselje itd..., ena fora je tudi, če ti občina ne dovoli postavit permanentne table, da narediš premično.
Trik tega je, da ima nekakšna kolesa in podvozje, lahko je tudi kak star voz...

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ja to moraš na občini potem uredit. Je različno od občine do občine, kako imajo to urejeno.
Za Tolmin in Bovec vem, da plakatov praktično ni.

Če ga boš sam postavljal, ne vem..., boš delal tipskega, kot so ostali, t. j., 400x300 ali 504x238(cm), ali boš kaj po svoje čaral?
Za tipske ti lahko zrihtam kak kontakt, da izveš detajle.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja 4x3 bo velik ja. se pravi, da tud če je na privat zemlji je treba občino vmešavat. sej se mi je zdelo!

ja dobrodošla bi bila kakšna info, kok more biti v zemlji, kok močne cevi ipd... načrt bi bil še najboljši!

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
10.gif
pa ne še ti teziti s temi jumbo plakati, slovenija je prenaseljena s tem sranjem.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Nisem imel v mislih to kar imaš ti čisto nekaj drugega.
Plakati pa so za reklamo recimo erotičnega perila, da vidiš kakšno dobro na pol golo mrho, ko se pelješ z avtomobilom.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ne začenjaj še ti!
jaz na ta problem opozarjam ze nekaj casa, patriot in ateist sta še otroka proti meni.
grin1.gif
sem bil pa na alterju najmanjkrat benan

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Plakati pa so za reklamo recimo erotičnega perila, da vidiš kakšno dobro na pol golo mrho, ko se pelješ z avtomobilom.

to mi je bedno, sem samo se bolj zivcen med voznjo, kot da udelezencev kluba 70kmh ni dovolj
10.gif

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:

to mi je bedno, sem samo se bolj zivcen med voznjo, kot da udelezencev kluba 70kmh ni dovolj
10.gif

Kaj ti bo bedno, če je na jumbo plakatu gola ženska ni to lepo za pogledat?
Ali živiš v celibatu?
Človek bi si postavil pano po predpisih in bi lepo tržil.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ja 4x3 bo velik ja. se pravi, da tud če je na privat zemlji je treba občino vmešavat. sej se mi je zdelo!

ja dobrodošla bi bila kakšna info, kok more biti v zemlji, kok močne cevi ipd... načrt bi bil še najboljši!

Statične ma recimo en tip v MS že ene 10 let minimalno na bajti. In to kar štiri, če se ne motim. Pol metra stran od plakatov je že pločnik, drugače so ti panoji pač na privatnem zemljišču.
Mislim, da ima naštimane tudi reflektorje.

Po moje kakih hudih komplikacij ne bi smel met. Sicer pa ma Notranjc očitno bolj točne informacije.