Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
socialistične delavske generacije so to jedle redno in še sedaj verjetno, ko so v penzijonu.
V Sloveniji je izbor juhic v vrečkah pravzaprav zelo majhen v primerjavi z "dekadentnim" zahodom.
drugače pa vsebujejo preveč soli, konzervansov in predelanih maščob. lahko to ješ praktično vsak dan pa boš tudi dočakal penzijo ( če spljoh bo )
[/QUOTE]
Prvo drži, drugo je enako prvo, maščob pa te juhe kaj dosti nimajo. Jih močno nese vsak zrezek.
Jaz sem kar navdušenec nad njimi, žal je izbira pri nam mizerna (vsaj malenkostno popravljajo Francozi z dodatno izbiro v Leclercu). So pa vse preveč slane, samo to je najbrž skoraj nujno, da je trajnost njih enaka leto ali več, pa da je okus vsaj čemu podoben. Sem probal Nupo juhe, ki imajo manj soli, samo se takoj čuti, da so prazne in brez okusa.