Ja, moja me je takrat napizdila, da sva si kupila vstopnici, ko sva pa prišla notri, pa sem si rekel ... kaj za vraga, če se norca delajo ali kaj? ... Sva samo eno pesem poslušala, pa raje šla ven, ker je zunaj bilo 100x bolj zanimivo kot notri .. zraven tega pa sem se še pogajal z onim, ki vstopnice pobira, naj mi denar nazaj vrne, ker za to sranje ne bom metal tako veliko denarja stran, pa mi je oni zatežil, da to ne gre tako ...
Potem pa sva vstopnico prodala nekim "zvestim" fenom parnih valjakov za 7 evrov, pa še oni niso hoteli več dati.
Od takrat pa nikoli več nisem hotel iti na te koncerte, ki so jih kdaj imeli.
In glede teh vstopnic na parnih valjakih ... mislim, da bi več zaslužili, če ne bi pobirali vstopnine, kot pa so z vstopnino.
Če pogledam tako ... po moji logiki ... Na takšnih "majhnih" koncertih, kot so v ormožu in še kje drugje, kjer se pobira vstopnina in prijeo zelo znani obrazi nastopat, je to en velik fail za organizatorje in nastopajoče ...
Če pa pogledaš vrtne veselice .. Z eno veselico lahko zaslužijo po par tisočakov evrov, pa si vse stroške pokrijejo, pa še zelo veliko jim ostane - organizatorjem, pa tu nikoli ni vstopnin. Zaradi tega pač tu spiješ par rund več, kot bi jih pa tam, kjer je vstopnina, kjer še plus vstopnine nabijejo gor ceno na pijačo in jedačo.
Mi je takrat moja rekla, če so tu zaslužili jurja, vsaka jim čast ... glede na to, da so si tisti, ki so zunaj bili, skoraj vsi pijačo prinesli s sabo. Tudi mi, ki nismo pretiravali z alkoholom, kot so nekateri tam.