"Jermen" za kruhomat

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
V nedeljo je ob mesanju testa odletel drugi jermen. Zgleda so ga izdala leta.
frown-1.gif
Aparat je Clatronic bba 2865
Po googlanju sem ugotovil, da zna biti tale pravi: http://jurcokd.com/trgovina/jermen-mali-za-kruhomat-bm-1200bk-l420mm
Cena je 5€, postnina pa tudi toliko. Bi to lahko kje dobil ceneje?

Car

POSTman
4. avg 2007
8.488
1.591
113
55
Planet zemlja
www.posta.si
Za 5€ se ti po moje ne splača hebat okol, poštnina je pa res draga. predlagam, da plačaš po predračunu in bo poštnina le dober €, seveda če so pošteni in ne bodo dodali k poštnini še kakšne svoje stroške. Aja, pa če se ne motim, je ta teden teden ne vem kakšne solidarnosti, tako da boš plačal še to dodatno znamko...

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Sem mailal se na uradni servis kako in kaj.. pa se prevzem bi imel blizje. Sicer se bom pa poskusal s tole firmo zmenit tako kot si prrdlagal..

Car

POSTman
4. avg 2007
8.488
1.591
113
55
Planet zemlja
www.posta.si
Pametno. Namesto da jermen prodajo 5€ dražje, so elegantno navili poštnino. Pošta je kriva! Lepo jim povej svoje, barabe.
Jaz vse stvari, ki jih naročim vedno plačam po predračunu ravno zaradi stroškov in še vedno so mi potem poslali zastonj.
zmaga.gif

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Ponavadi narocam pri "znanih" spletnih trgovcih in se posluzujem predracuna. Ampak tole je pa too much. Pocakam, da dobijo del na servisu in jim odpisem ter povem svoje.
Ne gre se za tistih 5€ (ceprav za postno storitev, kjer bi stvar normalno prisla par centov, je to prevec), ampak za princip poslovanja.

tejt

Zelenc'
19. jan 2015
1
0
1
Mi imamo isti problem pri istem kruhomatu.
To se ti je strgal mali jermen?
Ali si dobil v tej trgovini jermen in če je pravi?

hvala