Jelly Bean

robbus

Pripravnik
17. feb 2010
224
0
16
Cel kup stvari me moti pri tem novem Androidu... Tipkovnica je recimo spremenjena... Za tremi pikami ne dela več velike začetnice. Pa ločila so na drugem mestu... Se da kako spremeniti tipkovnico v tisto staro? Zdaj na dolgi tipki kar naprej piše beseda "slovenščina"...

Zelo slabo dela tudi aplikacija za SMS-e, saj se odpira in zapira neskončno dolgo...

Imate vi podobne izkušnje?

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.876
696
113
Imaš tudi možnost inštalirati svojo tipkovnico. Poglej na play storu če obstaja kakšna "stara" tipkovnica za namestit.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Jaz že od androida 2.1 dalje uporabljam Smart Keyboard Pro. Nastavljiva po želji, dodaten slovenski slovar itd.

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Na JB tako šteka, da znoriš. Vsaka 5 črka FC povzroči. Neuporabno do konca. Prej pa je nisem mogel prehvalit.
Zamenjal sem jo s SwiftKey. Poezija.

robbus

Pripravnik
17. feb 2010
224
0
16
Jaz imam full težav na Samsung Galaxy S II.

philips, kako inštaliraš dodatno tipkovnico? A kar pogledam na storeu in jo downloadam in jo bo dodalo na kak seznam tipkovnic ali..?

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.876
696
113
Inštaliraš jo, potem pa jo moraš še nekje pod nastavitvami tipkovnic ročno aktivirati (zaradi varnosti). Saj načeloma bi ti po inštalaciji moralo nekje napisati ta navodila.
Če imaš slučajno aktivnih več tipkovnic, jih lahko z dolgim pritiskom na preslednico hitro menjuješ. Zato ti tudi na preslednici "nekaj" vedno piše - da veš katera tipkovnica je aktivna.

Jaz sem dosedaj imel inštalirano le Hacker's Keyboard, samo sem jo potem kar hitro odstranil. Drugače pa uporabljam stock JB tipkovnico in me razen čudne postavitve ločil nič ne moti.

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Tako, na play storu klikneš install, počakaš tistih par sekund da se namesti, potem pa recimo pojdi v smse ali katerokoli aoplikacijo kjer uporabljaš tipkovnico, klikni v polje za vnos teksta in v notifikacijah se ti bi morala pokazat ikona tipkovnice, klikni tja in izberi novo tipkovnico in je to to.

Jaz prav tako kot bizi uporabljam Smart keyboard pro