Jelinčič v arestu????

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.182
6.989
113
pri taščici
to je zagotovo pomota in bo Jelko še kaj zaslužil s tem dejanjem države
wink-1.gif

Me zanima kako bo komentiral

hgard

Guru
22. jul 2007
4.097
590
113
Zdaj je jasno zakaj se Jelinčič ni oglašal pri aferi s psi. Ker je imel biznis s Pogačnikom.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Čisto prav je, edina je, ki ima jajca kaj narest ! Vi ste pa ene ovce ki vam dol visi da nam politiki in ostali ljudje kradejo denar !!!

Sploh ne veste kolk je korupcije, pa kolk milijonov se pokrade.... prav žalostno !

Upam da vsem sodijo pa jih zaprejo! Pa razpustit vlado pa ponovne predčasne volitve !

Pa sploh me ne zanima, sam vem kolk se krade.

Ko srečam kresalko ji dam roko
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
37.748
11.026
113
With all due respect, videt ti ni, da bi vedel, kolko se pokrade...

I

Izbrisan uporabnik #488

Že zdavnaj bi morali tega kriminalca zapreti.
Ko je podstavljal bombe in ponarejal denar, se je lepo zmazal, sedaj bo težko.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ti veš. A si čorav a kaj ? Kolk računov pa izračunov je pa še treba narediti?

Pa vem za konkretne primere kdaj in kje se krade, samo ni za javnost
smirk-1.gif

Korupcijo imaš pa že na prvem koraku v zdravstvu - farmacija - zdravniki. A ti misliš da (katerakoli farmacevtska firma) kar tako pošlje kakšnega zdravnika na izobraževanje na portugalsko ? v USA? španijo? hehe ja itak... Zdravnik dobi V OSEBNO LAST ultrazvok vreden 30.000 EUR ? Zakaj že ?

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.186
113
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Čisto prav je, edina je, ki ima jajca kaj narest ! Vi ste pa ene ovce ki vam dol visi da nam politiki in ostali ljudje kradejo denar !!!

Sploh ne veste kolk je korupcije, pa kolk milijonov se pokrade.... prav žalostno !

Upam da vsem sodijo pa jih zaprejo! Pa razpustit vlado pa ponovne predčasne volitve !

smile-1.gif

verjetno bi si tudi večina lds-a zaslužila arest s kresalko vmes

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Iz članka: Jelinčič je ob zaključku preiskave v državnem zboru novinarjem izjavil, da gre v preiskavi za "udarec gospe Kresalove".

Ha ha, ko sem odprl sem samo gledal, kje bo floskula "gre za politično motivirane obtožbe".

Tragikomedija.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:

smile-1.gif

verjetno bi si tudi večina lds-a zaslužila arest s kresalko vmes
edit: ... s kresalko na čelu.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.667
224
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
prvo kot prvo - Slovenija je premajhna. in se hitro spečata dva. težje ju je najti, ker lahko gresta ven v svet, ki je nenormalno večji. če se gresta pečanje doma, pa spet - majhna je in dva se spečata s tretjim in krog se veča. in tako se bo, tudi, če razpustimo parlament, če izvolimo novo vlado ... tako pač je, premajhni smo. vedno se bo našel nekdo, ki bo znal izkoristit nevednost drugega, luknjo v zakonu ...

kar pa se trenutno dogaja je pa res - višek, ampak - a bo kaj bolje, če gredo sedet? po moje bo isti šmorn ...

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Butl. Seveda bo bolje. Naslednji bodo vedeli, do kje lahko grejo. Tile sedanji tega limita nimajo.

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Nič ne bo iz tega... spet se bo vse ustavilo na sodiščih.
No, malo bodo preusmerili dogajanje glede cuckov v drugo smer...

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Naj ZJP pove, zakaj mu je SCT gradill bajto in na čigav račun. Če to odgovori, bo odgovoril na vse! Dovolj je le številka! konto!