Nisem sam zasledil...
No ,tole bi pa lahko rekli da je že skoraj to to...
Pa ti je fora ta leseni pribor? Meni se skoraj gabi jest s tem priborom, ko še ta les nekako napije, rata vlažen, sploh če ga ne umiješ takoj in primerno posušiš...? sem bolj pristaš 100% kovinskega pribora brez raznih "robekov" kjer se lahko svinjarija nabira. Zgolj vprašam, da ne bo hude krvi
Ti garantiram daje več kot ok. Voda se dejansko sploh ne prijemlje. Tako les kot kovina sta zelo lahko čistljiva. Peremo pa res ročno z gobico. Menim pa,da tudi ni problema v primeru strojnega pranja.No pri nas doma je bil včasih nek podoben lesen pribor, zna biti da ni šlo za enako kvaliteto oz. očitno ni bilo tega premaza. In kaj se je dogajalo... mati je to vedno po kosilu vse vrgla v eno korito, po možnosti v neko vozo in to se je vse potem napilo. Ne da se je napilo, bilo je vlažno tudi ko si obrisal. Zdaj pa če zraven prištejemo vso hrano in vse kar pride v stik s tem se mi pač ne zdi najbolj higienično. Pomembno da si ti zadovoljen!
E ,to je pravi barvni odtenek.. bom se pozanimal kako in kaj...Imajo ga v Euronovi - gostilniška oprema. Vem, da imajo v kr in lj poslovalnico. Smo imeli tocno to serijo, pomivanje v pomivalcu mu ni škodilo.
https://www.euronova.si/izdelek/227766089/noz-za-steak-polywood-tramontina-212-cm
Ne verjamem, naj tvoja pripravi kosilo, povabi, potestiram pol pa ti lahko verjamemTi garantiram daje več kot ok. Voda se dejansko sploh ne prijemlje. Tako les kot kovina sta zelo lahko čistljiva. Peremo pa res ročno z gobico. Menim pa,da tudi ni problema v primeru strojnega pranja.
lp
Poizkusi v kaki gastro trgovini. KZ Metlika ima tud gastro program. Glede na to, da zalagajo picerije bi znali imet podoben bištek.Pozdrav ,
ali morda kdo ve ,kje bi bilo možno kupiti enak jedilni pribor kot je na pripeti sliki...??
"Držala" so lesena .
Pred leti se mi dozdeva da sem to kupil v sparu ,sedaj pa nikjer več ne zasledim ? So pa zraven še tamale ,desertne žličke.
Informacije dobrodošle.
lpPoglej priponko 22802