Jebemte srbina...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Zavec je bil po mojem mnenju boljši....škoda in upam da se ne bo predal!

GO ZAVEC!

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Kaka sleparija, včasih bi se sodniki mogli učit fairplaya, ker očitno jim to ni kaj preveč poznano.
Sem bla fulll fulll razočarana, pa Dejan je mel na majčki fotko svojih hčerk, ki je bila posneta by tinekr.
Ful smo spremljali in navijali, čeprav nismo fani pretepaških športov, ampak Dejan Zavec je ptujčan in znanec, za tiste, ki ga pa poznajo,vedo, da je pravi in resnični Brave heart.

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Ja, najprej škoda, ker si dal temi tak naslov, ker bi sicer bilo v zvezi z nočnim poljsko-slovenskim dvobojem verjetno nekaj več komentarjev.

Glede omenjenega dvoboja Zavec vs. Jackiewicz pa moje kratko mnenje. Dvoboj sem tokrat ujel in gledal bolj kot ne slučajno (sem se že odpravljal v mižale ...), ker nisem bil ravno na tekočem (čeprav Zavca zadnje čase kar opazim, tudi zato, ker mi deluje kot ena taka zelo pozitivna oseba). Mislim, da je bil Slovenec od Poljaka boljši, vendar ne toliko in tako očitno, da bi lahko prevzel naslov. Glede na to, da je bil Zavec izzivalec, bi moral vseeno pokazati še malce več energije in strateške agresije. Tako pa je tehtnica veliko nihala v kratkih nihajih sem in tja, ni bilo pa tistega, da bi prevagala. Mislim tudi, da je bil Zavec preveč prijazen do tekmeca (kar mu sicer štejem v plus), in da je morda v to vložil delček preveč svoje (predvsem psihične) energije. Fizično je na pogled imel še dovolj zaloge energije.

Torej, tudi če bi tokrat Zavec (po prikazanem) zmagal za eno točko, ne verjamem, da bi bil pri sebi čisto in iskreno zadovoljen. Najbrž ne tudi vsi (nepristranski) gledalci, kar se je nakazovalo že tokrat (v bistvu so bili pred razglasitvijo vsi na trnih - ravno zato, ker nihče ni prevagal v velikem mahu).

Po mojem mnenju bi ta dvoboj že zaradi nivoja izenačenosti in okoliščin (točkovanje, teren dvoboja itd.) moral dobiti vsaj eno ponovitev (kakšna so pravila pa je seveda zgodba zase).

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Na boks se ne zastopim ama popolnoma nič. Mislim, da je to edini dvoboj, ki sem si ga ogledal v zadnjih x letih.

Zdelo se mi je, da je Zavec v ringu prevladoval, bolj napadal, se gibal. Ne vem, koliko je to kaj vredno, ampak sigurno sodniki upoštevajo tudi to. Druga stvar pa so udarci - za nekaj njih niti slučajno nisem vedel ali so zadeli ali ne. Edini Zavčev spodrsljaj ki se ga spomnim, je bil nekje v začetku 10 runde (nisem zihr), ko ga je nasprotnik celo spravil iz ravnotežja.

Vseeno me končni rezultat ni presenetil. Kot je že Georgie dejal je bil Zavec izzivalec in kot tak za zmago ni dovolj, da si (zgolj) enakovreden nasprotnik.

B.

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
W. Klitschko vs. Rahman

čez 15 minut se na RTL začne prenos W. Klitschko vs. Rahman! bo kdo gledal? mislim, da bo super tekma!

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
V času El Clasica ni boksa pri nas doma
ne-ne-1.gif

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Evo, sinočnji dvoboj Evander Holyfield vs. Nikolaj Valujev je bil praktično skoraj enak boju Zavec vs. Jackiewicz. Razlika je bila le ta, da je tokrat šlo za za bistveno starejšega in fizično (relativno) podrejenega izzivalca. Glede na slednje bi si torej "poraženec" vsekakor zaslužil zmago. Vendar takšne kakovosti v profesionalnem športu žal (in očitno) ne štejejo ...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Nevem no. Sej je velik skakou naokrog je pa mogoče mu uspel samo 1 udarec na rundo ki je sploh štel, ostalo mu je pa rus vse ubranil tako da....Na koncu je mogoče bil Evander malo boljši.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.953
6.987
113
Že, ampak rus sploh ni zadal nobenega omembe vrednega udarca, le enkrat ga je z ramo fajn odrinil. Drugače pa boks je taktični šport, ni to nek K1, ko se gre na polno in mesarjenje, ker proti valujevu kaj drugega nimaš za počet, kot to.

Meni niso jasne te odločitve....upam, da se holyfield vrne, čeprav bo težka