Je že kdo opazil?

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Mislm kaj vse se ne spomnijo, včeraj popoldan v cityparku z mojo mal nakupujeva in ko se vrneva k avtu me čaka listek velikost vizitke, navaden papir in sporočilce sprintano:

KUPIM AVTO
TEL: 041-318-673

HVALA

Kratko preverjanje številke da rezultat KLIK

In kaj si mislijo
bonk.gif

Kdo pozna?

Lp.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.380
5.655
113
In v ozadju neka Taxsi služba itd......rabjo avto tko al pa za dele itd...isto doživu že na svoji Lantri...k je v LJ ena taxsi služba z lantrami

Pazi da ga nima ogledanega tako in drugače
evil.gif

mobiplavcek

Zelenc'
19. mar 2010
24
0
1
jaz sem doživel isto.
v cityparku me je za brisalcem avta čakal listek "kupim avto" pa telefonska.
sem poklical, zmenila sva se za ogled in model je kupil avto.
dobil sem veliko več denarja kot je bil avto vreden.
pač nekdo je hotel točno ta avto.

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
In v ozadju neka Taxsi služba itd......rabjo avto tko al pa za dele itd...isto doživu že na svoji Lantri...k je v LJ ena taxsi služba z lantrami

Pazi da ga nima ogledanega tako in drugače
evil.gif

Ja upam da ne bo imel hudič kaj mlade,sicer ne puščam ničesar v avtu, tudi 5 let starega avtoradia ne
evil.gif

Sem pa na tej lokaciji redko, mogoče enkrat ali dvakrat na mesec...

Lp.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Veliko jih avtomobile preprodaja in pač probajo, ker od tega živijo.

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Tale ima še city park čez cesto tako da se lih ne muči preveč, malo se sprehodi, kakšen zihr pokliče in se zmenite ter preproda tako da verjetno nekako za preživet je.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Meni so pred leti, ko sem imel Nexio cigoti (pardon, Romi) večkrat težili, če jo prodam. Ne vem kaj jim je blo tak všeč na njej
tongue-1.gif

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Tole vozijo dol na jug, na polno, Makedonija ipd., sploh puntiče okoli letnik 2000, te pokliče v sekundi ko ga daš na net.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.380
5.655
113
Kolegovo Toyoto so tud v JAR odpeljal...pa v Romunijo itd

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Sem v soboto dal na avtonet od očeta Škodo Felicijo in še preden sem na Alterju odprl post v prodajnem kotičku, je že klical en model. Čez 2 uri si je avto že ogledal in ga zaaral. Niti cenkal se ni. Je pa danes ta avto v Makedoniji.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik S57BMU pravi:
Mislm kaj vse se ne spomnijo, včeraj popoldan v cityparku z mojo mal nakupujeva in ko se vrneva k avtu me čaka listek velikost vizitke, navaden papir in sporočilce sprintano:

KUPIM AVTO

HVALA

In kaj si mislijo
bonk.gif

Kdo pozna?

Lp.

Zvec, zvec
evil.gif

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
in kaj je s tem narobe?

Da se še malo oglasim, ne ni nč narobe, le da jaz ne bi tako prodajal avta, bi pač dal oglas. Kot so nakateri napisali so tako celo sklenili posel in prodali za dobro ceno
cheer.gif

No,jaz vseeno ne bi prav na veliko trznil če bi kdo prišel mimo in rekel prodaš? koliko?
Opazil sem pa že da je kdo imel sprintano na zadnji šipi list prodam in vse podatke in telefon...

Lp.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik S57BMU pravi:

KUPIM AVTO

HVALA

In kaj si mislijo
bonk.gif

Kdo pozna?

Lp.

Pazi, da ne bo čez en teden manjkal kak del na avtu. Mene je enkrat en Zemo spraševal, če mu prodam R19. En mesec kasneje mi je nekdo hotel ukrasti žmigavc, a je bil tolk smotan, da je odtrgal nosilec in mi ga pustil kar viseti z avta dol. [censored].