je volja.net e-mail crknil

pino

Pripravnik
20. jan 2008
235
21
18
Izgleda, da je volja.net e-mail crknil.
Že par dni ne sprejema nobene pošte.
Če na Tušmobil napišeš mail kaj je z e-mailom pa tudi nobenega odgovora.
Zgleda, da so ga odpisal in pustil propadu.
Da bi vsaj kaj obvestil.
Mater so šalabajzerji.
Danes e-mail, se pa kaže počas isto na GSM uslugah, da bo šlo vse u ku..rac.
Samo še računi laufajo kulker tolk, pa še tam škriplje

Bo treba it STRAN OD NJIH, ČIMPREJ.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.821
6.784
113
pri taščici
Niti toliko niso bili da bi poslali nekaj dni prej email, da bi naredil back up določenih mejlov.
Kaj če to naredijo z gmailom?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Gmail prinaša dober denar, zato ga ne bodo kar tako ukinili.

Drugače imam sam vse maile tudi prenešene na računalnik, da bi imel vse samo na spletu.. si ne predstavljam.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
No no no
Tole sem dobil na mejl pred enim mesecem...
Spoštovani,
obveščamo vas, da bomo s 23.6.2014 spremenilii vašo domeno @volja.net v domeno @tusmobil.club.
Sprememba domene je za vas uporabnike brezplačna, vsa e-poštna sporočila, ki bodo poslana na staro domeno, pa bodo z datumom menjave avtomatsko preusmerjena na novo domeno.
Prav tako boste uporabniki imeli omogočen dostop do spletne aplikacije http://posta.tustelekom.si/ še do vključno 23.6.2014.
Hkrati obveščamo vse uporabnike spletne pošte http://posta.tustelekom.si/, da bomo s 23.6.2014, opravili izbris vseh neaktivnih računov, v skladu s splošnimi pogoji, objavljenimi na spletnih naslovih
 http://register.volja.net/volja_private_step1.php?lang
 http://register.volja.net/volja_company_step1.php?lang=slo
Ob zaključku tega obvestila vas lepo pozdravljamo, hkrati pa vas vabimo da nas v primeru dodatnih nejasnosti pokličete na 080 600 600.
Tušmobil d.o.o.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.450
426
83
Zakaj bi se posipal? Tudi jaz imam prastari email na volja.net in sem pred dnevi ugotovil, da inbound pošta ne prihaja več, pošiljam pa še vedno lahko. Nisem pa dobil sporočila kot roberto, mogoče je stvar crknila preden so mi ga uspeli poslat?
grin1.gif

Sicer pa, resnici na ljubo, acc imam še iz časov dial-up dostopa, ki ga nisem uporabil že kakih 10 let. Posledično tudi poudnik te arhaične (10MB leta 2014
hysterical-1.gif
) storitve od mene nima ničesar in je jasno, da zabava ne bo trajala več prav dolgo.

Tudi mail pogledam le občasno, uporabil sem ga za registracijo na dva slo spletna trgovca in simobilov e-račun. Po tem fiasku sem vse tri prehendlal na gmail acc, edino sigen.ca certifikat imam še vezan na volja.net. Spremenim čez pol leta, ko mi poteče.

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Ja, sem imel polno spletnih strani registriranih na email.si ... ko so ga ukinili iz danes na jutri, pa si skoraj nikjer več nisem mogel emaila spremeniti, ker so skoraj povsod pisali, da so mi poslali mail na email.si, da morem prvo tam potrditi, da sem res jaz, še le potem lahko spremenim mail ...

Bog ne daj, da se to zgodi na siolu, preko katerega imam vse take spletne strani registrirane.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.399
6.174
113
Splošni pogoji glede uporabe VOLJA storitev in hranjenja podatkov

6.1. Uporabo VOLJA storitev lahko prekinete sami, lahko pa podjetje TUŠ TELEKOM d.d. prekine vaš dostop do storitev VOLJA iz kateregakoli utemeljenega razloga. 
  6.2. Soglašate, da TUŠ TELEKOM d.d. lahko vzpostavi meje glede uporabe katere koli storitve, ponujene na katerikoli spletni strani podjetja TUŠ TELEKOM d.d., vključno z, a ne omejeno na največje število dni, kolikor bo storitev hranila elektronska sporočila, največje število elektronskih sporočil, ki jih je možno poslati ali prejeti z računa na storitvi, največji prostor na disku, ki bo na strežnikih družbe TUŠ TELEKOM d.d.  dodeljen v vašem imenu, ter največje število dostopov in trajanje dostopa do storitve v danem obdobju.
  6.3. Soglašate, da TUŠ TELEKOM d.d.  ne odgovarja za izbris, poškodovanje ali neshranitev katerega koli sporočila ali drugih vsebin, ki jih storitev VOLJA vzdržuje ali posreduje. Sprejemate , da si TUŠ TELEKOMO d.d.   pridržuje pravico izbrisati račune, ki niso aktivni bili aktivni več kot tri mesece.
  PRENEHANJE/OMEJITEV DOSTOPA
  6.4. TUŠ TELEKOM d.d.  si pridržuje pravico, da po lastni presoji kadar koli brez obvestila prekini vaš dostop do katere koli ali vseh strani/storitev VOLJA ter povezanih storitev ali katerega koli njihovega dela.
  6.5. TUŠ TELEKOM d.d.   lahko prav tako prekine ali zadrži vaš dostop do strani/storitve(storitev) VOLJA zaradi nedejavnosti, ki je opredeljena kot nevzpostavljanje povezave z določeno storitvijo v daljšem obdobju, kakor to določa TUŠ TELEKOM d.d.. Dolžino časa, za katero TUŠ TELEKOM d.d.  trenutno meni, da je "daljše" obdobje, lahko najdete v Pogostih vprašanjih, ki se nanašajo na zadevno storitev. Po prekinitvi strani/storitve VOLJA vaša pravica do uporabe strani/storitve VOLJA nemudoma preneha
6.6. TUŠ TELEKOM d.d.  ni zavezan, da vzdržuje katero koli vsebino ali da posreduje katero koli neprebrano ali neposlano sporočilo bodisi vam bodisi kateri koli tretji osebi.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.772
816
113
toti Maribor
Taki pogoji so možno samo v Sloveniji:
TUŠ TELEKOM d.d. si pridržuje pravico, da po lastni presoji kadar koli brez obvestila prekini vaš dostop do katere koli ali vseh strani/storitev VOLJA ter povezanih storitev ali katerega koli njihovega dela.

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
ja seveda, gmail:

Modifying and Terminating our Services

We are constantly changing and improving our Services. We may add or remove functionalities or features, and we may suspend or stop a Service altogether.

You can stop using our Services at any time, although we’ll be sorry to see you go. Google may also stop providing Services to you, or add or create new limits to our Services at any time.

We believe that you own your data and preserving your access to such data is important. If we discontinue a Service, where reasonably possible, we will give you reasonable advance notice and a chance to get information out of that Service.

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Kot vides so obvestila bila. In tud v gmailovi euli nikjer ne pise da te bodo obvestil...

böc

Majstr
1. avg 2007
2.385
443
83
Citat:
Uporabnik pino pravi:
Aha, no pol pa se posipam s pepelom glede obvestila.
Ampak štos je, da pošta še kar ne pride.
Oddaš lahko, dobiš mail še s staro domeno xxx.yyy@volja.net.
Ne duha ne sluha o xxx.yyy@tusmobil.club.
Al pa jaz narobe razumem zgornje sporocilo.

Isto pri meni: e-meil lahko posljem prek weba, e-mejl ima za naslovnika se vedno volja.net.
Ce pa posljem mejl na XYZ@volja.net, pa se mejl izgubi. Nic se ne pritozi, da e-mail naslov ne obstaja ali podobno.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Splitted-brain DNS in nastavitve samega poštnega strežnika, kjer le-ta ni več avtoritativen za domeno volja.net. Potem pa še nesposobnost Tuševih inženirjev da spremenijo naslovno politiko.

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Splitted-brain DNS in nastavitve samega poštnega strežnika, kjer le-ta ni več avtoritativen za domeno volja.net. Potem pa še nesposobnost Tuševih inženirjev da spremenijo naslovno politiko.

Tisti, ki so to na tušu znali so že zdavnaj na "Simobilu" ....

böc

Majstr
1. avg 2007
2.385
443
83
Ce sem prav razumel, so 23/06 pošiljali na obstoječe naslov podatke za prijavo na tusmobil.club.
Zal teh podatkov nisem dobil/nimam, tako da ne morem dostopati:-(.