Je ta plazma uporabna?

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
http://de.lge.com/products/model/detail/plasmatv_32pc51.jhtml

Je tole za kupiti ali ne? Tudi pri nas jo dobis za 500EUR. Gledamo pa vec ali manj cartoon network ali pa discovery
grin1.gif

Rabil bi pa tako majhen TV ker vecjega ne spravim v omaro.

LP

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Se pravi ni za kupiti? Potem bom raje pocakal, da se malo padejo cene ker TV zaenkrat se imamo. Raje potem kupim se novo omaro in vecji TV? Ker ravno v tem je sedaj problem, da imam smotano omaro in mi negre vecji od 32" noter v luknjo.

LP

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Vzami raje "normalno" dimenzijo 42". Ta je "čudna", saj ima zaradi zgradbe pixla tako resolucijo; beri: pri plasmah je pixel vedno enake velikosti

ant

Pripravnik
jaz sem to plasmo gledal v BB in je imela med lcdji 32" tale plasma še najboljšo sliko na SD signalu.

sam tudi razmišljam o nakupu te plasme, saj bi jo največ uporabljal za gledanje sd signala kabelske tv, včasih pa kakšen divx in dvd. mislim, da bi morala za tole povsem zadostovati.

Kaj pravite???

LP

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.315
21
38
Ljubljana
Če se po netu mal pogleda ( tujina ) eni hvaljo, drugi grajajo.. ne vem, je pa vsekakor cena ugodna pa tud proizvajalc ni nek nerenomirani čungalunga...

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Plasma bo imela VEDNO boljšo sliko pri navadnem signalu. Sam menim, da ima boljšo tudi v HDju, vendar to je moje mnenje.
p.s. ni vse v pixlih in ostrini...

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.315
21
38
Ljubljana
doctorz, če te zanima ugoden nakup TVja imajo v leclercu 32" LCD HD Ready ( ne vem kera znamka, sem vidu ceno k sm bil v šopingu ), ko pač odbijejo un znesek, ki ga dobiš za bon in lahko vnovčiš pri naslednjem nakupu za cca 450€

ant

Pripravnik
sem videl v letaku tudi sam. to je toshiba 32AV505DG. na netu nisem našel nekih reviewev, ker zgleda je šele ven prišel. ima pa 20.000:1 kontrasta(dinamičnega), kakšna je pa slika je pa vprašanje??? me pa mika, da bi ga nabavil. samo me skrbi, da ne bo potem porazna slika na sd kabelskem signalu. ker potem dam pa raje 50€ več pa kupim tisto plasmo.

LP

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Plasma bo imela VEDNO boljšo sliko pri navadnem signalu. Sam menim, da ima boljšo tudi v HDju, vendar to je moje mnenje.

No kaj potem, je ta plazma dobra za nakup ali ne? Kot pravim imam navaden signal pa itak ne gledam televizije prav veliko. Vcasih kaksen DVD mogoce pogledamo, veckrat kamero priklopim na TV.

Torej je za kupiti ali raje se pocakam? Vecjega TVja od 32" pa nemorem kupiti ker bi moral celo omaro se menjati tako da se nasveti o vecjem TVju so nepotrebni.

LP

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.315
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:

No kaj potem, je ta plazma dobra za nakup ali ne? Kot pravim imam navaden signal pa itak ne gledam televizije prav veliko. Vcasih kaksen DVD mogoce pogledamo, veckrat kamero priklopim na TV.

Torej je za kupiti ali raje se pocakam? Vecjega TVja od 32" pa nemorem kupiti ker bi moral celo omaro se menjati tako da se nasveti o vecjem TVju so nepotrebni.

LP

sem ti napisu o LCDju ( nekdo me je dopolnil, da je celo TOSHIBA - kar ni slabo ) pa si prezrl
confused-1.gif

Mislim da je 32" LCD boljši od te plazme... tako ločljivost, kot jo ima omenjena plazma so imele prve plazme.. npr. če bi z računalnika na tej plasmi ( ker osebno nimam HD predvajalnika ) pustil video rečmo 720p me prav zanima kako bi izgledalo.. da ne govorim o 1080i npr.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Težko rečt... nikol videl v živo, kaj šele dobro nastavljeno.

Panasonic ma super 37tko.
zmaga.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Hja Panasonic je tako ali tako rang za sebe pri plazmah.. Sploh te nove FULL HD!

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ja saj, nihce ni rekel kateri bi bil boljsi za nakup! Lahko pa ti poves, ti si dal le predlog.

Ne zanimajo me specifikacije, ampak kateri ima lepso sliko na kabelski TV? Pa videokamera vcasih. Ostalih bedarij ne rabim - razni racunalniki pa nevem kaj.

LP

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Hja imam enak problem... Rade volje si privoščim 107 ali vsaj 94cm plazmico pa mi not ne gre... Jebatga !
smile-1.gif