Je Mobitel ukinil nakup kino kart?

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
655
113
Ali sem samo jaz tako glup da tega nikakor ne najdem na planet.si?
uf-1.gif

pshemee

Pripravnik
1. feb 2008
91
0
6
Samo ti si tak glup
hysterical-1.gif

Planet->Prosti čas->Film->M:Vstopnica
grims-1.gif

Edit: Aja...tak gre to prek mobilnega planeta...kak pa na kompu toi kupiš pa nwm
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
655
113
Aha, če grem preko telefona na planet.si mi pa pokaže isto stran, kot če grem preko PCja.
tongue-1.gif

Telefon je HTC Touch Dual.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Kup si telefon, ne pa WM srot
evil.gif

Nekako presalti (access point) na drug nacin, sedaj moras imeti nastiman na HTML..

Nazadnje urejeno:

bluub

Fizikalc
9. jan 2008
686
39
28
vpiši wap.mobitel.si, pa boš na mobilnem planetu, aja pa Wlan izklopi da ti bo vzelo prenos podatkov preko mobitela, drugače ti error vrže da nisi pooblaščen za ogled vsebin.

lp bluub

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
655
113
Sej preko planet.mobitel.si mi vse ok dela. Škoda je samo da ne moreš rezervirat kart za več dni v naprej.

bluub

Fizikalc
9. jan 2008
686
39
28
te pa niti probal nisem, meni je na xperiji avtomatsko nastavlo wap.mobitel.si, zgleda več aliasov, važno da dela.

lp bluub

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik bluub pravi:
te pa niti probal nisem, meni je na xperiji avtomatsko nastavlo wap.mobitel.si, zgleda več aliasov, važno da dela.

lp bluub

a si zadovoljen z Xperio? a je dober telefon? hvala za odg.

bluub

Fizikalc
9. jan 2008
686
39
28
rocky9 zaenkrat zelo zadovoljen s xperio imam jo sicer le nekaj dni, vendar so prvi vtisi odlični, predvsem zaslon in 800 x 480 resolucije dobro zgleda. Glede nato da sem si že pred leti lastil WinMo telefon mislim da je bil HP in da sem le tistega skoraj parkrat v steno vrgel, zaradi počasnosti je xperia prava raketa. Ima par problemčkov ki jih lepo rešiš s dodatnimi programčki in tweak aplikacijami. Počakat je edino treba na uraden releas Win 6.5 ki je kolko sem gledal beta vrezije na xda forumu bolj finger touch prijazen.

lp bluub

če te še kaj zanima ti kr vprašaj (je pa moja iz nemčije ker nisem mel prostega aneksa da bi jo vzel pri M, tak da sem že prvi dan spoznaval tehnike flashanja in nalaganja novih ROM verzij, se pa to hitro porihta in brez problemov, dela mi zaj na UK romu, s nemško tipkovnico in ŠČŽ namesto tistih nemških znakov.), aja nastavitve za operaterje so pa že v ROM -ih tak da ni treba nič nastavljat.

Celo z Mac-om se razume ja Win in Mac se razumeta preko programa missing sync ki nadomesti activsynic ki je namenjen izključno za winse.