rocky9 zaenkrat zelo zadovoljen s xperio imam jo sicer le nekaj dni, vendar so prvi vtisi odlični, predvsem zaslon in 800 x 480 resolucije dobro zgleda. Glede nato da sem si že pred leti lastil WinMo telefon mislim da je bil HP in da sem le tistega skoraj parkrat v steno vrgel, zaradi počasnosti je xperia prava raketa. Ima par problemčkov ki jih lepo rešiš s dodatnimi programčki in tweak aplikacijami. Počakat je edino treba na uraden releas Win 6.5 ki je kolko sem gledal beta vrezije na xda forumu bolj finger touch prijazen.
lp bluub
če te še kaj zanima ti kr vprašaj (je pa moja iz nemčije ker nisem mel prostega aneksa da bi jo vzel pri M, tak da sem že prvi dan spoznaval tehnike flashanja in nalaganja novih ROM verzij, se pa to hitro porihta in brez problemov, dela mi zaj na UK romu, s nemško tipkovnico in ŠČŽ namesto tistih nemških znakov.), aja nastavitve za operaterje so pa že v ROM -ih tak da ni treba nič nastavljat.
Celo z Mac-om se razume ja Win in Mac se razumeta preko programa missing sync ki nadomesti activsynic ki je namenjen izključno za winse.