Je Firefox (3.5.5) spet v pi***?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Šteka, šteka, šteka, pogledam v task managerju kaj se dogaja in uporablja 1,1GB RAMa
bonk.gif

A bo treba it na drug browser, ker to mi res že gre na živce, ko v eni verziji dela ok, v naslednji porablja ram, potem spet ne...
bonk.gif

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Chrome mi je kul, če bi imel tako obsežno bazo extensionov kot ff, bi bil moj prvi browser. (po pravici povedano se mi gladko je-be za tistih par extensionov, ki jih uporabljam, ff imam pač povsod nameščen)

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Od Adobeja imam neki Download Manager (ne vem sicer kak se je pojavil vmes, ker uporabljam sicer Foxit).

@stein - flash seveda je nameščen in posodobljen na zadnjo verzijo.

Imam pa zdaj Firefox odprt 2 uri, odprti trije zavihki s dvema različnima forumoma in nič nisem delal (gledam TV). Poraba RAM-a: 280 MB
tongue-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Jao, Adobe PDF plugin pa je še 100 krat hujši. Kak sem lahko pozabil...

V meniju Tools /Add-Ons / Plugins disablaj PDF, DM in Flash (hmm, zanimivo, vsi od istega proizvajalca...), pa primerjaj. (mislim da disablanje zahteva restart browserja).

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.601
1.128
113
Titograd
Jaz pa imam drug problem, ki se v bistvu vleče iz prejšnje verzije že, se mi je FF sam updatal, vendar če ga zaženem najprej išče posodobitve, nekaj sekund, potem pa opozorilo da posodobitve ni bilo mogoče namestiti. Že pri prejšnji verziji sem FF cel zbrisal in ponovno inštaliral, je bilo ok dokler se ni na sedanjo verzijo updatal, zdaj pa spet serje....... what to do?

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Profil si zbrisal ali samo odinstaliral? Če si samo odinstaliral, nisi naredil nič, problem je verjetno v nastavitvah v profilu.

Jaz imam bookmarke sinhronizirane z xmarks. Če ga kaj serje enostavno pobrišem profil in kreira svežega. Se pa ne spomnim, kdaj bi moral nazadnje to delati, ker dela BP.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.265
154
63
Celje
Jaz sem se prestavil iz 3.0.5 na 3.5.5 in mi strani odpira hitreje kot prej, zaseda pa tam od 100-115 MB RAM-a.