JB restavracija na Miklošičevi

Torque

Fizikalc
22. jul 2007
846
26
28
Živjo.

Janez Bratovž restavracija na Miklošičevi. Ena izmed 100 najboljših restavracij na svetu. Je kdo že jedel tam? Igram se z idejo, da bi punco peljal na večerjo, ampak ne vem, kakšne cene naj pričakujem. Je to 50 eur po osebi ali je bolj prav 200 po osebi?

Kakršne koli osebne izkušnje so dobrodošle.

Komentarji tipa pojdi čez cesto na Nobel burek za 2 eur niso zaželjeni
smile-1.gif
Eni daste celo premoženje za iPhone in nove avtomobile, meni več pomeni uživancija ob odlični hrani in odličnem vinu. Hvala za razumevanje.

komar89

Fizikalc
22. apr 2008
777
195
43
Zdej maš teden restavracij za 14 evrov dobiš vrhunsko hrano, pogooglaj malo in se pozanimaj mogoče še dobiš kaj frej.

Torque

Fizikalc
22. jul 2007
846
26
28
Huh, to pa nisem vedel, hvala za infromacijo
smile-1.gif

Izgleda sicer, da je JB že zaseden (verjetno so prosta mesta pošla v trenutku). Dobro je vedeti za drugo leto
smile-1.gif

Cene pa sicer niso astronomske. Izgleda, da bi se dalo priti skozi za 50-60 (predjed, glavna jed, sladica, vino) eur po osebi na večerjo, kar mi zelo ustreza
smile-1.gif

Čakam pa še na kakšno osebno izkušnjo iz te restavracije.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Sicer je že kar nekaj let, ampak za to ceno (pa niti nisem plačal jaz) se meni ni dopadel.
Da sem moral kljub kar nekaj hodom na koncu za vogalom na en kebab, da nisem čisto sestradan prišel domov, to se mi pa zdi sploh mimo.

Dopuščam možnost, da je zadeva sedaj boljša, čeprav imam na sumu, da je samo en velik hype. Ampak če boš z žensko in seveda ti plačnik, ni panike, te so vse slinaste, ko jim tam plačaš večerjo/kosilo.

DoR

Pripravnik
2. sep 2007
247
0
16
Bil pred leti z druzino. Mislim, da smo za 4 osebe placali ca 400,00 EUR.

Pac tipicen slow food restavracija. Imas vec hodov, majhne porcije. Namen ni, da se "nazres", ampak da uzivas v specificnih jedeh in okusih.

Notranjost zelo nobel, postrezba, kot se spodobi za tako restavracijo. Menujev ni, natakar ti ponudi nekaj jedi in pijac...

Ce bosta sla, bodita pripravljena biti notri kaksno urico, dve,...
smile-1.gif

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
56
28
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Sicer je že kar nekaj let, ampak za to ceno (pa niti nisem plačal jaz) se meni ni dopadel.
Da sem moral kljub kar nekaj hodom na koncu za vogalom na en kebab, da nisem čisto sestradan prišel domov, to se mi pa zdi sploh mimo.

Dopuščam možnost, da je zadeva sedaj boljša, čeprav imam na sumu, da je samo en velik hype. Ampak če boš z žensko in seveda ti plačnik, ni panike, te so vse slinaste, ko jim tam plačaš večerjo/kosilo.

Kako boljša? Da šnicl sega čez talar?

Ne, nič ni boljše.

Je pa vrhunsko. In se zelo splača it. Cene so pa tudi za to kvaliteto povsem primerne. Sicer lahko z vini ceno nabiješ v nebo, ampak ob nekih "normalnih" naročilih boš prišel skozi kar nekaj pod 100 evrov na osebo.