Jaz jim bom sam izpit tja neso, pa naj ga majo

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Kako pravilno ravnam, če pridem v križišče, na pločniku desno od mene je znak STOP,
v križišču pa policist obrnjen tako da ga vidim v bok in je obrnjen levo, roke ima ob telesu.

Jaz sem v tem primeru peljal skozi brez ustavljanja. (logično sem pogledal 2x v vse možne smeri, nisem pa ustavil)

Za mano naredi lidl-lidl in mož v superbu mi hoče napisat položnico ker nisem ustavil pri stop znaku, malo se izgovarjam,
lepo prosim in me spusti z opozorilom.

A ni v tem primeru da se vožnja nadaljuje z zmanjšano hitrostjo in previdnostjo brez ustavljanja?

Očitno sem prestar za na cesto.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Če je policist usmerjal promet, potem si pravilno ravnal... ampak v taki situaciji ponavadi še malo mahajo... Če se je pa samo sprehajal po križišču pa ne bi vedel :D

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Če je policist usmerjal promet, potem si pravilno ravnal... ampak v taki situaciji ponavadi še malo mahajo... Če se je pa samo sprehajal po križišču pa ne bi vedel :D

Stal je tam in gledal naokoli. (bi znalo met kaj veze s tem, ker so na sosednjem igrišču imeli neko tekmo in je blo ogromno vozil in folka po pločnikih, malkom pa sredi njih na avtobusni v debati s policistom) Klasika.