Java movie!

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain

Malo zabave za geeke. Look out for Windows error sound...
grims-1.gif

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.886
766
113
www.jernej.org
V primerjavi z native aplikacijam bo vedno počasnejša. Bo pa z močnejšim hardware-om in boljšimi JVM-ji ta razlika vedno manjša.

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Je že tam
wink-1.gif
, sploh na strežnikih, pa tam imaš še prednosti »poceni« gručenja na nivoju aplikacijskih strežnikov, pa ne mislim fail-over gruč. Edino, če pod native ne smatraš ročno narejenih assembler zank itd... Za desktop pa bo problem, ker si JIT vzame svoj čas in zaradi tega trpi odzivnost, da ne omenjam kakšnih braindead javanskih grafičnih »vmesnikov«.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Ko ze ravno GUI omenjas: s cem ti (in ostali) delas(te) GUIje za javanske aplikacije ? Jaz bi rad nekaj, kjer mi ne bo treba vsega pisati na roke, da samo zlozim Legokocke gor in jim nastavim kljucne lastnosti, torej a'la Delphi. Ali to obstaja kot kaksen dodatek za Eclipse ali ne ?

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.886
766
113
www.jernej.org
Ja saj vem, da je na strežniških aplikacijah zadeva zakon.... ampak to pravim predvsem za desktop/mobile/user aplikacije (moje področje). In pri teh stvareh me moti hitrost.... poleg tega pa tudi zaen K***C uporabniški vmesniki.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Hm, imam meglen obcutek, da sem tole ze preizkusal, pa takrat nekaj ni stimalo. Zdaj gledam njihovo stran, kjer so up-tpdate informacije, moram malo prebrskati.

Ti torej to uporabljas ?

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Sem že probal, sicer nekaj časa nazaj. V javi na desktopu v bistvu zelo malo delam. Uporabljam pa eclipse za druge stvari.