Java budilka - ali obstaja?

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Se opravičujem za morebitno smešno vprašanje, ampak ker imam že precej časa samo Symbian Nokie, sem čisto out pri neSymbian telefonih. Začasno imam mojo legendarno Nokio 6230i, ki seveda ne ve kaj je Symbian. Pri vseh novejših telefonih sem imel vedno tale program za budilko, ki je bil odličen, seveda pa na ta telefon ne gre. Ima pa javo, pa bi prosil, ali kdo ve, če obstaja kakšna podobna aplikacija tudi za java telefon? Predvsem bom zdaj malo pogrešal nastavitev večih alarmov (pač, glavni alarm sem si nastavil recimo ob 05h, pa še dva za "backup" ob 05.10h in 05.20h recimo. Hvala!

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
A si že kdaj probal zagnati kakšen java program na tem telefonu? Če me spomin ne vara, mislim, da java program ne more delovati v ozadju...

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
imaš prav... saj sem nekako rešil tako, da sem naredil opomnik ali dva in dal ponovitev vsak dan pa z opozorilom in je itak praktično isto kot budilka. Samo moti me, da 6230i nima pri koledarju možnosti menjave melodije, kot jo ima pri budilki, ali pa jaz nikjer ne najdem
smile-1.gif