japka goruji pomoč

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
iPhone 5s:

- katera alternativa vgrajenemu SMS programu oz. kako usposobiti, da bo za vse SMS-je kazal uro pošiljanja/sprejemanja
- Delivery report pri SMSu ?
- kako imate rešeno, da prikazuje aktivnosti iz koledarja. Nekaj podobnega kot na Androidu widget za koledar.
- A je možno pogrupirati klicane/prejete klice po klicatelju, da prikaže kdaj sem oz. sem bil klican.

confused-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.373
1.240
113
www.adriamedia.si
- za alternativo ne bi vedel, razen še na ios6, če imaš JB telefon. Uro kaže, ko greš gledat SMSe po posamezni osebi, sicer ne
- ni (je pa res da vasj pri imessages nad samim sporočilmo piše Deliverd, ko je odstavljeno)
. notification center
- mislim da ne

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Sms je samo built in. Čas vidiš tako, da swipneš levo, ko bereš sporočila.

Povratnice ima vsak operater rešene drugače. Pri mobitelu vpišeš na začetku *NM#, pri simobilu !

Swipe down od zgoraj prikaže dogodke za današnji dan in za naslednji.

Grupiranje klicev mislim, da ne gre. Pri odhodnih imaš v seznamu posebno ikonco. Pa če je zaporedno kliče, ali ti kličeš isti kontakt, ti vse klice grupira in prikaže samo en zapis. V podrobnostih pa vidiš vse posamezne klice.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
thx..

še to, a je možno preko BT poslati iz Androida na japka in obratno sliko ?

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
To že, ampak to bo lahko čez 3 mesece ali pa čez 1 leto, sicer pa je to neuradna pot
smile-1.gif

asko - po uradni poti se datotek (slike, mp3, video...) prek BT pošiljati ne da. BT na iPhonu služi recimo za streamanje glasbe na recimo avtoradio ali BT zvočnik.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Ja to je to. No jaz bi na tvojem mestu še počakal, da rešijo porodne težave, ker ni še nihče pričakoval JB, potem pa jaz definitivno jailbreakam, saj točno vem katere tweake rabim, tako da sistem deluje še vedno enako hitro, rešim pa se par omejitev.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Preko AirDrop lahko prenašaš stvari med iphone-i preko. AirDrop je kombinacija BT in adhoc wifi. Prej ko slej se bo verjetno pojavila kaka airdrop podpora za androide. Za enkrat pa lahko prenašaš med vsemi telefoni preko aplikacije Bump. S tem da ni preko BT, ampak gre preko serverja.

Citat:
A to je ta JB za 5s na iOS 7?

ja

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Res je, sploh glede na to, da JB na beta 1 in beta 2 deluje, torej buga verjetno do uradnega 7.1 ne bi pofixali. Pa kaj čmo, bomo pa na 7.0.4 ostali, čeprav zaenkrat testiranja kažejo, da se na 7.1 naprave še boljše odzivajo kot doslej.