Jao, mariborčani...

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
http://www.rtvslo.si/slovenija...262076#comments

hysterical-1.gif

Pomembna osebnost...
Komentarji zmagajo, še posebej tale:

mucek113: "Me pomembne občane ali kulturnike v Mariboru, poleg Damjana Murka, Alfija nipiča, Domena Kumra, barovca Miša, Sandre Auer... sedaj spada še vedeževalka Karin...ja no sej gre. "
hysterical-1.gif

In pol se folk čudi, če se enim zmakne in stojijo na postaji "že dneve in tedne in leta..."
crazy1.gif

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
abraham, ja ka bi te ti rad, čuj ... :)
sicerpa legendarni dendrofi, še s cajtov gimnazije.
kangla pa itak legenda.
takle mamo!

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
PA kaj je s tabo Abraham?

Normalo, da je pomembna osebnost, saj je napovedala da: bo univerzijada zaključila s plusom, da si bo Zaho konec leta (ali v začetku naslednjega ali enega pač) zopet postrigel lase, da bodo sodniki protežirali vse razen Maribora, da bo naslednje leto na Zlati lisici zmagala Štajerka,.......

Po vseh teh sigurno uresničljivih napovedih je kandidatka celo za častno občanko!
evil.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
A tale Kangla ma sto pik?
confused-1.gif

Po mojem je glih tolk, da je še spuščen...
grims-1.gif

No ja, verjetno drugega ne zaslužite - tako, kot žabarji Jankoviča.
grin1.gif

Mi smo s časom zaslužili nekaj boljšega, pa prešli iz dežja pod kap (štromarja Ruparja smo menjali za veterinkota Sajovca...
crazy1.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.891
113
Pa naj mi kdo razloži prosim, zakaj se v naši ljubi sloveniji potem nikoli nič NIČ! Ne zgodi. Pustimo sedaj kazenski pregon, ker to itak nikoli nič ne rata ampak zakaj politik v tem primeru ne odstopi? Na pamet Golobič je lagal kot sraka... Nič, janša in rop glede incidentov v piranskem zalivu... Če rop ni uspel dokazati naj odstopi, zakaj se samo pri nas ne zgodi nič. Če pa franci sam ne odstopi naj se mu pa zgodi ulica ampak to se pri nas itak ne bo zgodilo. Vazno da jankovic, franci, popovič naredijo kakšno lepo ulico pa tudi če pokradejo par milijonov pri tem...
stupid-1.gif