Janez Janša predsednik SLO vlade

igiNo1

Majstr
24. feb 2018
1.007
423
83
Janša dela in se sestaja z najvišjimi evropskimi diplomati, rdečkarji pa se sestajajo na skrivaj in kupčkajo kako zizat državni denar in kam bežat.


Janez Janša se bo v Bruslju na delovni večerji sestal s Charlesom Michelom​
Srečanje predsednika vlade Janeza Janše s predsednikom Evropskega sveta Charlesom Michelom (Foto: STA).
Predsednik vlade Janez Janša se bo danes v Bruslju na delovni večerji srečal s predsednikom Evropskega sveta Charlesom Michelom, so sporočili iz premierjevega kabineta. Govorila bosta o dosedanjem razvoju na posameznih prednostnih področjih slovenskega predsedovanja Svetu EU ter ciljih in možnem napredku na posameznih področjih do konca leta.
Med drugim bosta govorila o rastočih cenah energentov, o čemer so konec minulega tedna na vrhu v Bruslju že razpravljali voditelji EU. Premier in predsednik Evropskega sveta bosta govorila tudi o Zahodnem Balkanu. Med temami današnje večerje pa bodo še migracije in vzhodno partnerstvo EU.
Vse povedano, ko se tako rad hvali s kom in kje.

Podrobnosti pogovora niso znane, predsednika slovenske vlade in Evropskega sveta sta se sešla zunaj soja žarometov, predvideni nista bili niti sporočili za javnost.
 

Mare2

Majstr
18. avg 2007
4.020
437
83
Pa ta JJ ni normalen. Najprej ne dviguje pošte, potem pa se joče za sodbo z zamudo in da se ni mogel branit. Vabil na obravnave, pa ni dvigoval:nigladek:

Zamudna sodba je ravno zaradi neudeležbe. Itak ima dost denarja. A ni ta pacient že sedel oz. ležal na hrastovih jogijih?
 

bizi

Guru
21. nov 2007
20.326
3.265
113
Kočevska
Če bi gospod Janez Janša samo na rdečuharsko pošto in na rdečuharske pozive, ter na Velenjsko udbovsko sodišče, kjer častijo zločinca Kidriča čakal, pol ne bi mel cajta nič druzga delat. On je predsednik, zdaj celo predsednik Evrope in on dela. Poserje se on na te vaše komunajzarske pizdarije. On se je tega vašega rdečuharskega sranja že navadil. Vsak dan rdečkarji po Murgeljskem nareku spacajo nek izmišljen in zlagan konstrukt, on naj bi pa to hodil na pošto iskat pa na udbovsko sodišče sedet in stalinistične obtožbe poslušat? Komaj čaka. Če rdečuharski tožilci niso v stanju spisat obtožbe vsaj 16 dni prej, da bi Janša pol po 16 dneh to pošto avtomatično dobil domov v kaselc, pol naj pa brez njega sedijo na sodišču. Itak je sodba že v naprej odločena in bi bla enaka, če bi on tam na sodišču sedel in se zagovarjal, al pa ne. Vi te komunajzarske pravljice prodajajte med sabo na babjem plac v centralnem komiteju v Murglah
Če bi "gospod" Janša malo manj otresal svoj lažnivi gobec, mu ne bi bilo treba vsak teden viseti na sodiščih. :p
 
  • Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

endvatri

Guru
2. mar 2018
13.664
4.453
113
FCuYjNyWYAEg_wF.jpg
 

igiNo1

Majstr
24. feb 2018
1.007
423
83
Izposodili smo si vprašanja poslanke SDS, ki jih je pisala v opoziciji, in jih poslali Janši. Končalo se je takole.

 

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
9.371
1.345
113
Če bi "gospod" Janša malo manj otresal svoj lažnivi gobec, mu ne bi bilo treba vsak teden viseti na sodiščih. :p
Hja, saj to bi rdečuhi hoteli. Komunajzarji bi vsak dan preko rdečuharskih medijev tipa RTV, POP tv, Necenzurirano, Novice, Dnevnih, Večer in ves Odlazkov bataljon rdečih trobil, v javnost plasirali en zmontiran lažnjivi proces in napad proti Janši, on pa naj še gobca ne bi odprl, kaj šele da bi kaj twitnil v svojo obrambo. Nak nak, dragi rdečkar, ti cajti so minili. Janša se še prekleto malo brani in oglaša v svojo obrambo. Preveč je tiho, glede na to kolk komunisti po njemu kozlajo.
Sicer pa to, da Janša za to, kao, zapoznelo tožbo, ni hotel dvignit pošte, je spet ena rdečuharska sodniška laž. Pogruntali so, da v resnici Janši vabila sploh poslali niso. Zanimivo ne. Ne pošlješ vabila, pol pa po komunističnih trobilih trobiš, da Janša ni hotel vabila prevzet. Pa sodbe Janša tudi ni dobil. So pa to sodbo prej kot on, dobili vsi rdečuharski mediji, da so javnost "pravočasno" seznanili, kako Janša noče pošte dvigovat. Spet rdečuharska posla.

Pa še to je zanimivo. Kako to, da je to Velenjsko rdečuharsko sodišče tako hitro rešilo to sodbo. V pičlih treh mesecih od vložitve tožbe, pa do sodbe je sodišče že odločilo. Kot kaže prioritetno. Vse druge tožbe se na Velenjskem komunističnem sodišču, tenstajo po nekaj let, tale tožba, proti Janši je bla pa v treh mesecih zrihtana. Nimajo nobenih zaostankov na sodišču, kadar se toži Janšo.
Cigansko udbovska komunajzarska posla. Ampak za vas rdečuhe je to vse ok neodvisno in nepristransko..