jakna Fred Perry

bruco21

Pripravnik
10. maj 2008
106
0
16
Pozdravljeni!
Koliko stane ta jakna? Kako preverit da je nek izdelek Fred Perry originalen in ne ponaredek?
469718-neimenovana.PNG

Priponke

• 469718-neimenovana.PNG
    469718-neimenovana.PNG
    142,5 KB · Ogledi: 175

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik bruco21 pravi:
Koliko stane ta jakna? Kako preverit da je nek izdelek Fred Perry originalen in ne ponaredek?

Glede na konkretno jakno to ni ravno težko.
Plagiati imajo silno redko vzorec zašit tako, da na zadrgi ni šekasto-vegast (upam, da razumeš, kaj želim povedati).

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.776
548
113
42
povsod malo
Eno tako karirasto modro/črni vzorec (ne vem pa proizvajalca) sem videl v Avstriji lansko leto bila pa je 450€
crazy1.gif

Sorry sam jaz ne dam za jakno 450€ zgleda šik samo enako me ogreje mada in china za 50€ pa ne zgleda pač tako fency.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.776
548
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Sej Fred Perry je tud narjena "in china", vsaj tista iz Emporiuma. Vem ker imam eno doma.
Sej ne mislim tako pač pravim, da ne dam na brand veliko za primer imam teniske Adidas in Puma pa so ble +150€ in so čisto zhebane potem pa imam od alpine teniske že nekaj let pa so razen tega, da so umazane kot, da hodim vsak dan z njimi na polje pa v hlev pa podplat je čisto zlizan pa so še čisto dobre.
Enostavno ne dam veliko na ime mam pač nekaj ime oblek (original) pa še te imam ker jih morm met, da pridem na sestanek/zmenk saj spodobno oblečen ne pa kot klošar.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Saj ni noben problem, če je hec narejen na kitajskem.

Ker obstajajo kitajske fabrke, ki delajo originale (s kupom kontrol kvalitete ipd). Ampak obstajajo pa tudi kitajske fabrke, ki delajo plagiate (čim hitreje nekaj napacarit in potegniti denar od naivnežev).

Če boste sodili izdelke samo po tem, ali gor piše made in china, se boste lepo zeznili...