jajca od E50

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
popizdo bom. naložil nov software, ne bom omenjal, da še vedno ne prepozna vseh številk. zadnja verzija, da ne bo pomote. poleg tega zdaj računalnik ne prepozna več mobilnega telefona, torej ne morem naložit muzike in dol vzet fotk, filmčkov in podobnega.
kaj nardit?
presneta jajca od telefona. samo cajt mi kradejo. ko se že spravim kaj delat, pol pa drek od dreka.
lp

ahmet_car

poupismen
3. sep 2007
563
0
16
to je normalno.
kokr vem imajo vsi probleme z novo naloženim sw.
Nes ga na servis da ti ga probajo zrihtati ,če ne pa zamenji aparat z kakim SE.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
O to pa ni res... Če je aparat kupljen pri nas imaš tudi po preteku garancije ZASTONJ nadgradnjo, če sam ne moreš...

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
sem pisal na servis in so mi odgovorili, da po preteku garancije ni več džabe. je bil pa to teleray.
pa ne dam ga več nadgradit, ker mi grejo pol vse nastavitve u tri PM. saj imenik je backupiran, ampak grejo vsi smsji in vse ostale nastavitve. ne da se mi pol še s tem ukvarjat.
zanima me samo, zakaj mi ga zdaj kompjuter ne zazna. no, zazna ga, tudi mobitel pokaže, da gre kao za prenos podatkov, a v raziskovalcu znanjega diska preprosto ni.
kaj naj nardim?

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Jst sem imel iste probleme na E50, pa dva kolega z N73 tudi... sumim, da je zato kriva nadgradnja Nokia PC Suite, kaj pa vem. Sam sem rešil problem tako, da sem USB kabel za telefon dal v drug USB vtič, da winsi na novo najdejo in inštalirajo napravo, potem je pa spet normalno zaznalo aparat...

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.336
303
83
39
Ljubljana
Jz sm E50 kupil v začetku meseca pri Mobitelu, takoj pogledal za najnovejši sw in mi izpisala da je že gor naložen.

Nimam pa nobenih problemov.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
probal drugi USB, se sliši pisk, ko da je našel napravo, v raziskovalcu pa se telefona ne da najt.

telefon mam od januarja 2007, torej malo več kot leto dni. prejšni SW je delal OK, računalnik ga je našel, zdaj pa ga ne. ne mislim pa vsebin pretakat preko bluetootha.

joj, ej, sem jezen. ko vsaj ne bi nalagal novega SW.
saj vse dela okej, samo na kompjuterju ga ne najde.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Čakaj... pa ne mi rečt, da ti ga ne najde, če odinštaliraš ves PC Suite dol in kar je Nokia reči, ponovno zaženeš mašino, daš kabel v en tretji usb in ponovno inštaliraš zgoraj našteto? Od kod si doma, pridem do tebe pogledat!
wink-1.gif

JaniS

Pripravnik
5. sep 2007
242
0
16
LJ
Na N73 imam podoben problem. Ugotovil sem, da je slab kontakt na priključku kabla na telefon (mogoče malo umazanije iz žepov?). Če tam malo "pomigam", ga računalnik spet "spozna".

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
dam v usb, zapiska, kao našel zunanji disk, v raziskovalcu pa telefona ni videt. pc suita še nisem probal odmontirat. nimam se vsaki dan cajta s tem zaj....
doma sem 20 km iz LJ.
ko bom mel cajt, sem bom še malo pošpilal, če ne bo šlo, ti vse skupaj prinesem, ha,ha.
lp

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
vidiš, tega pa se nisem spomnil.
moram en dan vse pritrogat v službo, pa se malo igrat.
hvala za predlog.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Mja, vem da je imel kolega tezave z N95.. se zajebaval cel dan, pa nic naredil, potem je pa sel na drug PC je pa vse delalo b.p. ..

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
bravo GSMMobil, niti niso taka jajca tale nokia. sem odinštaliral vse dol, kjer je samo pisalo nokia poleg in spet priklopil na USB. zadeva deluje brez težav. zazna telefon kot zunanji disk, kot kartico in lahko prenašam slike, filme, muziko ...
tako da smo back on track. najlepša hvala za nasvet, sem mel šele zdaj čas pogledat. deluje, tako da ne bo (še) treba menjat telefončiča. čeprav E51 je damn fine ... ampak za naslednjega božička mogoče. hvala še enkrat in lp.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Jaz imam z n73 težave, naenkrat ne morem priklopit telefona kot USB ključek, v načinu pc suite pa ni problema. Napiše mi potem ko se hočem vklopit da povezava v tem načinu ni možna ker kao neka druga aplikacija uporablja pomnilniško kartico.... nič jasno? kaj bi jo naj uporabljalo?

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
markoman: bravo, sem vesel da dela, ker drugače telefon res ni slab, je prava mala raketa
wink-1.gif
Viper: mogoče laufa v ozadju na telefonu kak tak program, ki uporablja kartico?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Odkar se mi je to začelo sem ntorch pa fontrouter inštaliral, oboje na spominsko, vse tja naložim. Fontrouter je za spremeniti pisavo, morda je ta. Kako bi ugotovil kateri procesi teečjo?