Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
ja sej usi govorijo od tega shsh-ja, jest pa pojma nimam kaj je to za ena žvau
ok sem neki pogooglal, nekak zastopim da so tej shsh-ji kot neki back up fajli, kje pa nej to jest dobim? se mi je to kje na disku shranjevalo preko itunsa ali kako?
SHSH so v bistvu neka zascita, da ne mores narediti "downgrade" ... Shranis lahko vedno le SHSH datoteke za trenutni firmware... to je ta trenutek verzija 4.3.5 ... Ko je bila aktualna recimo verzija 4.1, si lahko shranil za to verzijo... ko bo na voljo verzija iOS 5.0, bos lahko shranil samo se za iOS 5.0 ... Torej, ce dosedaj nikoli nisi shranil teh SHSH datotek, jih za nazaj ne mores...
Menda se sicer da tudi za nazaj, nisem pa se probal, niti nisem kaj dosti bral o tem ali je postopek uspesen ali ne ... Lahko pa probas po postopku opisanem tukaj >> http://iclarified.com/entry/index.php?enid=16363
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.