Jahanje konj

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Imam eno 4-letnico, ki je čist mahnjena na konje.

Pozna morda kdo koga, ki ima organizirano jahanje za takšne malčke v Logatcu ali bližni okolici?

Hvala!

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Sem poguglal in našel tega in še Konjeniški klub Sindri.
Na strani ranča Kaja in Grom piše, da so nekje pri Celju, Sindri sem pa klical in so zaprli dejavnost.

Sem mislil, če kdo pozna kakšnega lastnika konja, ki bi peljal otroka malo okoli s svojim konjičkom.

Bo treba na pivo v lokalno gostilno tam so najboljše iformacije
smile-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ups... sorry, včasih je bil ta ranč nekje blizu logatca, ker se spomnim, da se je o tem govorilo.

drgač se pa spomnim, da sem se enkrat peljala čez Zaplano in vem, da sm nekje vidla tablo jahanje konj, tko da mogoče bo res bolje, da se tam okoli zapelješ ali pa greš v kako vaško gostilo. odkar nism več v logatcu nimam pojma kaj se kej dosti dogaja :p

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.144
4.124
113
Za otroke poglej da imajo ponije (manjše konje), recimo pri nas so dokaj popularni shetlandski poniji.

Če imaš plac in čas lahko pa kupiš svojega, za razliko od raznih jahalnih specialcev po par k eur dobiš tele mini konjiče za par gajb piva!
cheer.gif

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Kajo in Grom so mi tudi drugi predlagal in zgleda da so se vmes preselili.

Skočim na kolo in hop na Zaplano in probam najti če ima kdo jahanje. Če me nebo v klanc pobrali
smile-1.gif

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Ja še to se mi manjka. V našem dvosobnem stanovanju ga lahko privežem na balkon
smile-1.gif

Za v stanovanje še psa nebi hotel imeti pa čeprav sem ljubitelj živali.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.144
4.124
113
grin1.gif
.. glej sem samo povedal kaj se da. Če si v stanovanju konj, tudi majhen, odpade!

Nasvet o ponijih in otročadi pa le vzemi resno!
zmaga.gif

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Mi smo našo peljali jahat islandske konje pod Rožnik. Te pelje na 45-minutni sprehod po Rožniku. Mislim, da je bila ravno ene 4 leta stara, ko smo šli prvič.
Link

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Ne vse tako resno vzeti.
Konj vsekakor odpade ker ni prostora pa tudi ovbeznost je prevelika za moj tempo življenja.

Glede ponijev oziroma kakšnih drugih manjših konj pa sem vzel zelo resno. Vsaka informacija je dobrodošla glede na to, da nimam pojma o konjih. Hvala
smile-1.gif

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
A za 45 minut so tako majhne otroke peljali?
So mi svetovali, da je 20 min na dan dovolj zaradi otrokove medenice.

Je med nami kakšen mojster iz tega področja, da to potrdi?

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Ne vem, nisem stručko. Sicer pa tukaj ni šlo za neko resno jahanje, ampak za lep sprehod, ki ga ne delaš vsak dan. Jahati začnejo tam šele pri cca 8ih letih. Vsaj tako so mi rekli pri Čadu. Konja tukaj vodi lastnik, otrok se pa drži za kovinskii ročaj na sedlu.
Lahko pokličete in se zmenite za ogled... Pa še živalski vrt je blizu in ubijete 2 muhi na en mah :D

Lamagras

Pripravnik
7. dec 2010
69
0
6
Park Sava v Tomačevem vem da ima poni kroge za otroke, 5€ za cca 15-20min, pa še mini živalski vrt imajo, ni pa potrebne nobene najave