Izžreban sem bil!

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
Torej!
Dobil sem SMS da sem izžreban v Jupitrovi bazi(jupiter.si - popotovanja) in da sem dobil brezplačni aranžma na krfu ali pagu... Nakar me kliče gospodična in mi pojasni da mi brezplačni aranžma pripada le če kupim zapestnico za zabave (spring break) v višini 79€. WTF?!? Lepo ji povem a o tem ne piše nič v SMSu in da bi pač z 2ma otrokoma prišel dol le prenočit..... to pa ne gre! Zadevo pošljem na urad RS za varstvo potrošnikov- v 14h dneh nobenega odgovora!
Res se delajo norca! pa ne mi zdej o tem zakaj sem v njihovi bazi, pa da nisem žurer itd; ravno nasprotno! samo ne me nategovat z nekimi brezveznimi forami!!!!
A je bil še kdo izžreban?
smile-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik marjan pravi:
smile-1.gif
Jaz tudi. Kdaj gremo?
cheer.gif

Šalo na stran: sporočilo sem ignoriral.
Pa preberi so podpis uporabnika NigelM (upam, da ga še ima). Tistega, ki gre v smislu: ko zaslišim besedo brezplačno, se primem za denarnico.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Citat:
Uporabnik marjan pravi:
Torej!
Dobil sem SMS da sem izžreban v Jupitrovi bazi(jupiter.si - popotovanja) in da sem dobil brezplačni aranžma na krfu ali pagu... Nakar me kliče gospodična in mi pojasni da mi brezplačni aranžma pripada le če kupim zapestnico za zabave (spring break) v višini 79€. WTF?!? Lepo ji povem a o tem ne piše nič v SMSu in da bi pač z 2ma otrokoma prišel dol le prenočit..... to pa ne gre! Zadevo pošljem na urad RS za varstvo potrošnikov- v 14h dneh nobenega odgovora!
Res se delajo norca! pa ne mi zdej o tem zakaj sem v njihovi bazi, pa da nisem žurer itd; ravno nasprotno! samo ne me nategovat z nekimi brezveznimi forami!!!!
smile-1.gif

Tudi sam sem jih imel namen prijaviti zaradi zavajanja, pa se mi ni dalo s tem zajebavati...

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Jst mam kolega k je lansko leto sel za prvega maja.

Ubistvu je kr ok. Castijo ti apartma.