izziv za vse ponudnike tv, net, tel...

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Ajde da vas vidim, pocas se mi bo zmesal na temu k...... bakru. Mam linijo 10/1 ki te hitrosti ni vidla ze nekaj let (bolj 7/512)
Pripravljen sem placevat tudi 100eu na mesec za net(vsaj 20/5) 2x tv full shema 2x mobitel in 1x stacionarni telefon.
Kdo me preprica s svojo ponudbo? Na zs dam tocne podatke in lokacijo (Lj -Rudnik drugace)

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Meni ravno T2 vleče optiko. Sem naročil 300/50 optiko, XL HD tv in 2 mobitela. Je sicer tud stacionarna telefonija v paketu ampak je niti ne bom priklapljal. 70€ z 6gb na obeh telefonih.

2. okt 2007
3.777
2.264
113
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Meni ravno T2 vleče optiko. Sem naročil 300/50 optiko, XL HD tv in 2 mobitela. Je sicer tud stacionarna telefonija v paketu ampak je niti ne bom priklapljal. 70€ z 6gb na obeh telefonih.

Na leto dat 840€ za komunikacijske storitve
bonk.gif
, toliko ne plačam na letni ravni za elektriko, pa je večja korist...

2. okt 2007
3.777
2.264
113

200 programov, a gledaš pa tri.... no vsaj pri nas, se med tednom gleda sam LP, drugače kakšen film iz pašnikov, pa je že konec... a v shemi imamo 120+ programov

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Pa recimo, da jih gledamo nekje med 5 in 10. Ampak to niti ni tako važno... ker so programske sheme tako sestavljene, da potrebuješ najvišjo, če želiš vse, kar te zanima.

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.547
927
113
Citat:
Uporabnik mat pravi:
Zakaj?
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
To ni noben larifari. Poznam dva, ki sta na pobarvanen območju in sta lani dobila optiko. Pa še dva, ki naj bi jo letos.

Bolj sem imel v mislih ta seznam:
http://www.telekom.si/pomoc-in...ticnega-omrezja

Na tem seznamu je nekje od jeseni zabeležen tudi moj naslov (pred tem so bili samo trije, zdaj jih je bistveno več), približno isti čas so v okolici skopali tudi 2 jaška. Glede na to, kakšno revščino od interneta imam zaradi oddaljenosti od centrale, sem šel takrat takoj v akcijo. Jeseni so me zavrnili, da bom mogoče na vrsti v naslednji fazi (ki bo "verjetno" čez nekaj mesecev), zdaj spomladi pa sem dobil odgovor, da če želim imeti optiko, da naj si jo sam skopljem (ker je za njih prevelik strošek) ali pa počakam na naslednjo fazo (kdaj bo to, pa lahko samo ugibam).

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
No da povem zakaj ne iscem ponudbe pri vsakemu posebaj. Na hisi je bakrena parica in to je to, ni izbiire nicesar drugega. Bil sem 10 let na siolu, zdaj sem na t2 preko bakra (ugodnejsa ponudba) ampak linija je ista kot prej, komaj res komaj prebavi 2x sd kanale in ko sta oba tv prizgana ostane neta toliko da mi slike nalaga po pol minute na razlicnih straneh...
Predalec sem od centrale pac. Na hisi je t2 omarica in cevi do ceste so polozene, problem je da je najblizja optika 800m stran. V glavnem je to obup ker je isto ze 15 let!

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik haloski_pepek pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:

Na leto dat 840€ za komunikacijske storitve
bonk.gif
, toliko ne plačam na letni ravni za elektriko, pa je večja korist...

Meni se zdi ugodno, lahko pa mi ti najdeš ceneje. Zdaj sem namreč plačeval več, za bistveno slabšo ponudbo. Pa jaz tudi ne plačam toliko za elektriko.
priden.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
No da povem zakaj ne iscem ponudbe pri vsakemu posebaj. Na hisi je bakrena parica in to je to, ni izbiire nicesar drugega. Bil sem 10 let na siolu, zdaj sem na t2 preko bakra (ugodnejsa ponudba) ampak linija je ista kot prej, komaj res komaj prebavi 2x sd kanale in ko sta oba tv prizgana ostane neta toliko da mi slike nalaga po pol minute na razlicnih straneh...
Predalec sem od centrale pac. Na hisi je t2 omarica in cevi do ceste so polozene, problem je da je najblizja optika 800m stran. V glavnem je to obup ker je isto ze 15 let!

Jaz sem imel optiko slab km od bajte 7 let, pa sem šele zdaj zlobiral, da so še do našega sela potegnili vode. Ti si pa, po domače, "v *****". Ker nima veze kater ponudnik je, dokler je linija enaka ne gre več kot toliko čez. Je pa tako, da baje telekom najprej poskrbi za svoje uporabnike na njihovih vodih, šele potem za tiste od drugih ponudnikov. Tako da te morda reši samo to, da preklopiš nazaj na telekom...