Izvoz policijskih oklepnikov!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Evo, posebej topic, da bodo novinarčki, ki kradejo ideje po alterju, imeli lažje delo.

Danes ob 9:10 so iz policijskih garaž na vodovodni v Lj v spremstvu puchov izvozili policijski oklepniki tipa BOV in se usmerili proti severni ljubljanski obvoznici. Kot kaže, gredo na južno mejo.

zmaga.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.310
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Kot kaže, gredo na južno mejo.

Sam sem dobro uro nazaj na AC v smeri proti dolenjski srečal verigo velikih belih transportnih kombijev z romunskimi registracijami. Za razliko od velčine primerov, ko srečaš te bele romunske kombije pa so tokrat bili vsi polepljeni z nalepkami o mednarodnih prevozih, izmed vseh držav je bila Nemčija napisana z največjo
grin1.gif
Se mi zdi, da bi znali biti na poti na južno SLO mejo mal izvajat trenutno zelo aktualen biznis tihotap...pardon, biznis prevozništva beguncev in migrantov.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
razmišljam da bi šel še jst vozt boge begunce...

a k erlahu pred bajto?
evil.gif

dober biznis. me zanima koliko bi bili pravi slovenci pripravljeni placati.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
A lahko že začnejo hitr delat to ograjo na meji s Hrvaško? Po netu je že na kupe slik te golazni ki leze po travnikih čez mejo. Kot da bi gledal na tisoče ščurkov ki lezejo proti tebi.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Nekaj takega
samo da nimajo teh mrež gor trenutno
240px-BOV-M.jpg

V takem sem celo sedel, čisto nov, ko so ga še delali v TAMu
smile-1.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Janez Janša je imel prav ko je šel v nakup Patrie. Če bi jih danes imeli bi bile vse v polni uporabi. Pa smo se mu smejali češ kaj nam bo 100 patrij. Evo zakaj...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:

Sam sem dobro uro nazaj na AC v smeri proti dolenjski srečal verigo velikih belih transportnih kombijev z romunskimi registracijami. Za razliko od velčine primerov, ko srečaš te bele romunske kombije pa so tokrat bili vsi polepljeni z nalepkami o mednarodnih prevozih, izmed vseh držav je bila Nemčija napisana z največjo
grin1.gif
Se mi zdi, da bi znali biti na poti na južno SLO mejo mal izvajat trenutno zelo aktualen biznis tihotap...pardon, biznis prevozništva beguncev in migrantov.

Zakaj nisi slikal?
10.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.310
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:

grin1.gif

Zakaj nisi slikal?
10.gif

Nisem pomislil na to, mudilo se mi je v pisarno
d055.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.339
7.400
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Evo, posebej topic, da bodo novinarčki, ki kradejo ideje po alterju, imeli lažje delo.

Danes ob 9:10 so iz policijskih garaž na vodovodni v Lj v spremstvu puchov izvozili policijski oklepniki tipa BOV in se usmerili proti severni ljubljanski obvoznici. Kot kaže, gredo na južno mejo.

zmaga.gif
No en detajl ki tvojo iznavo postavlja na laz. BOVi niso parkirani na vodovodni. In izvoz nikoli ni od tam.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:

zmaga.gif
No en detajl ki tvojo iznavo postavlja na laz. BOVi niso parkirani na vodovodni. In izvoz nikoli ni od tam.
Dej ne seri, stieber nikoli ne laže...
smirk-1.gif

Filipides

Pripravnik
20. jun 2014
129
3
18
Kaj je to zaen primitivc?

Citat:
Uporabnik yahel pravi:
A lahko že začnejo hitr delat to ograjo na meji s Hrvaško? Po netu je že na kupe slik te golazni ki leze po travnikih čez mejo. Kot da bi gledal na tisoče ščurkov ki lezejo proti tebi.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.