Izvlečna vodila pri vgradni pečici

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Nabavljam vgradno pečico pa me zanima, ali se dajo naknadno vgradit te izvodila za pekač, ker imam nagledano eno pečico v akciji, ki je brez tega, pa bi vseeno želel to v pečici.

Lp!

Nazadnje uredil moderator:
20. okt 2008
327
25
28
Poglej na int. stran proizvajalca ali v kakšen katalog, če je pri tvojem modelu možnost dokupa izvodil. Kot vem ima Bosch pri večini pečic omenjeno možnost, kako pa je pri drugih proizvajalcih pa nimam pojma.

Twister87

Pripravnik
14. avg 2009
481
0
16
37
Ce bi povedal kateri model gledas, bi ti lahko svetovali. Priporocam pa ti, da se obrnes na Sevlje-ta, ki ima te zadeve "v ta malem prstu". Ti bo sigurno povedal ce se jih dobi za to pecico, pa se zrihtal ti jih bo po najnizji ceni. Mogoce tudi za pecico vprasaj, ce lahko dobis ceneje kot v tisti akciji. LP

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Povej katera pečica je pa ti povem ali jih lahko naknadno vgradiš. Večina jih ima to možnost, par modelov s pirolizo pa ne.

lp

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Ne, gremo raje na pohištvenega jeseni.

Na sejmu dom je bolj stavbno pohištvo ( okna, vrata in ostalo za gradnjo). Pohištva pa praktično ni.
Samo zaradi vrat pa se nam ne izplača it razstavljat.

Drugače pa če slučajno ne veš, smo se preselili na celovško.
smile-1.gif

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Citat:
Uporabnik sevlje pravi:
Povej katera pečica je pa ti povem ali jih lahko naknadno vgradiš. Večina jih ima to možnost, par modelov s pirolizo pa ne.

lp

Uff to pa je bila hitrost od mene...:) Zaradi renoviranja je bolj malo časa, pa vseeno... No, z mojo se odločava med dvema modeloma Zanussi pečic, ena ima izvlečna vodila in nima žara, druga pa ravno obratno. Kaj bi bilo boljše? Najverjetneje oboje
smile-1.gif
Mi lahko kdo svetuje kaj "ugodno" nabavit?

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Aha...na to sploh pomislil nisem. Sem se nadejal da bomo videli kako kuhinjo.

Za salon vem, da ste drugje ja, samo ne vem, kje sem zvedel
wink-1.gif
(mail verjetno?)

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Za Zanussi imam mogoče še kakšne, ki so mi ostale od Electroluxa, ker mislim, da pašejo in ti jih bi lahko dal za majhen denar.
Samo še vedno nisi povedal modela pečice
smile-1.gif

@vincent - Na sejmu Dom, sta mogoče razstavljeni ena ali dve kuhinje, ko kdo malo kiksne z izbiro sejma. Vsi resni ponudniki kuhinj, na tem sejmu ne razstavljajo.

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
No gledal sem ZANUSSI ZOB471X. Mislim, da ta nima serijsko vgrajenih izvodil. Ali bi jih v to lahko naknadno vgradil?

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Ce slucajno pri tem modelu ne bi bilo mozno vgradit vodil, bom pa vzel najverjetneje Candy FPP 629 XL. Ima kdo mogoce kaksne izkusnje s tem aparatom?

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Žal pri Zanussiju izvlečnih vodil ne moreš dokupit, electroluxova pa tudi ne pašejo.

Če hočeš dobro in poceni pečico ti predlagam tole:
klikni

Prednost pečice pred drugimi je v tem, da ima 74 litrov notranjost, inox neobčutljv na prstne odtise, vroči zrak !!!, odtajevanje, in izdelava MADE IN GERMANY, garancijo 50 mesecev, pri tej ceni pa lahko dobiš tudi vodila gratis. Sicer je kakšnih 100 eur dražja od Candyja, samo je z razlogom.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Kako je možno AEG in 439€?? A ni AEG top znamka?

Ali je samo igra trga, praktično Electrolux pečica z AEG emblemom?

Kaj pomeni funkcija vroč zrak?

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.241
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Saj jih ne boš čistil z zobotrebcem....

Gumbe izvlečeš in jih spucaš...
sprasujem se.gif

V špranji, kjer gredo noter, svinjarija ostane ... Enkrat gre na štedilniku (če je ta nad pečico) nekaj orenk čez, pa 100 let ne spucaš.

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
AEG je TOP znamka, sploh ko govorimo o pečicah.
Imajo pa tudi model, ki je cenovno sprejemljiv. Sama osnova pečice je ista, kot pri boljših pečicah, samo funkcijsko pečica ni preveč bogata.

Vroči zrak je nadgradnja funkcije kroženje vročega zraka.
Pri kroženju vročega zraka, pomeni, da je v pečici ventilator, ki zrak premeše. Običajno ga dobi od spodnjega in zgornjega grelca.
Pri vročem zraku pa je grelec tudi za ventilatorjem in ko dela ventilator le-ta potem tudi vpihava vroči zrak. Zato je sama razporeditev gretja oziroma enakomernosti pečenja bistveno boljša.

@SJTV - Če nekdo išče pečico za dobrih 300 eur, mu potem težko predlagaš pečico s touch upravljanjem, ki stane najmanj 600 eur.
So pa vgreznjeni gumbi še vedno precej boljši kot navadni in jih ni preveč težko čistit.