Izšla je karta CNE 2011.20

I

Izbrisan uporabnik #488

Že sesam.
New Maps Available
nüMaps Lifetime™ Europe map update ready for your nüvi® 765T.

aton

Pripravnik
2. okt 2008
323
1
18
Do 11.10 imam pravico do nadgradnje. Ali ta update velja le za enkratni dolpoteg, oz. če izide še kakšna podverzija lahko to potegnem dol do navedenega datuma?

I

Izbrisan uporabnik #488

Ti namesti tudi v Mapsource, te vpraša kaj hočeš.

I

Izbrisan uporabnik #488

Evo slike, lepo prekonvertiran Cn 2011.20 za stari Mapsource,vse špila kot mora.
Samo še odklenjen img naredim.

I

Izbrisan uporabnik #488

Razlika iz 12Mb na 14,7MB za Slovenijo.

Ker je Q1 Dolenjke še ni, no do Ptuja pa je vrisana, kaj je drugo novo ne vem.

I

Izbrisan uporabnik #488

Edino nisem še našel, kam je dal inštalacijo, zdi se mi da je ostala kljub temu da sem karto removal, ker nočem gmap verzije.
Po placu vidim da nekje mora biti.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Edino nisem še našel, kam je dal inštalacijo, zdi se mi da je ostala kljub temu da sem karto removal, ker nočem gmap verzije.

Mogoče v Temp mapi?
Na podzemlju sem čital,da medtem ko prenašaš moraš iz temp mape prenest ampak ravno danes podzemlje ne dela,da bi preveril kam se skrije.

I

Izbrisan uporabnik #488

Sem spremljal temp ko je delal na napravo in je vse not bilo ter ostalo (img fajli).
Inštalacijo za Mapsource pa nisem našel, čeprav sem mu naročil da jo pusti na disku. Dal sem iskanje vseh fajlov na današnji dan pa ni bilo videti. Bomo že pogruntali.
Rabim je pa ne, ker raje uporabljam verzijo 6.13.7...

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Ker so karte vedno večje in imajo nekateri težave z 2GB karticami, me zanima, ali sploh dejansko kdo rabi na karti Veliko Britanijo in Irsko. Brez tega ima karta samo 1,71GB.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Mogoče v Temp mapi?
Na podzemlju sem čital,da medtem ko prenašaš moraš iz temp mape prenest ampak ravno danes podzemlje ne dela,da bi preveril kam se skrije.

Mam prevelik nered, sem našel v mapi temp\img\

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Ker so karte vedno večje in imajo nekateri težave z 2GB karticami, me zanima, ali sploh dejansko kdo rabi na karti Veliko Britanijo in Irsko. Brez tega ima karta samo 1,71GB.

Še manj pa najbrž Islandijo, Turčijo in Ukrajino
smile-1.gif

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Samo v temp je cela mapa, ni pa nikjer install fila. Pa saj v bistvu ne rabiš. Če se kaj zaštrika dvakrat klikneš na file, ki si potegnil iz garmin.com, se preveri naprava in izbereš opcijo "samo na računalnik".

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne, saj je file tak kot pri prejšnjih= .msi datoteka, lepo 2x klikneš in začne inštalacijo.

pep

Pripravnik
21. avg 2007
393
24
18
Citat:

To je zelo relativno.
Odvisno od tega kam kdaj kdo potuje - sem tudi včasih mislil: Kaj mi bodo vse te države, pa mi je prejšnji teden kar prav prišlo za potep po Londonu. Če ne voziš, imaš pa notri vsaj vse postaje podzemne, da jih hitreje najdeš, ko bezljaš po mestu.
Na srečo obstaja Mapsource, da lahko naložiš tudi manj kot celo karto, če je problem v velikosti.
Sam imam kar lepo cel image, pa je mir...