izpiti

tommas

Pripravnik
11. avg 2007
242
0
16
razviti zahod
nekaj časa nazaj sem slišal, da je model kupil izpit za a in c kategorijo brez da bi karkoli vozil, bil v avtošoli... ali ste kdaj že slišali za kaj podobnega. Še vedno zelo podkupljiva država
smile-1.gif

alcazar

Pripravnik
3. sep 2007
878
19
18
Slovenia
Itak da je možno. V časih, ko sem jaz delal izpit, si lahko "prvo pomoč" kupil za isto ceno, kot pa je bil potem tečaj+izpit iz nje. Danes se za denar dobi skoraj vse!

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Sej kdo pa prav da ga je dobil na občin. Vozniški izpit se da ponaredit. Poznam nekaj ljudi iz domačega kraja ki so cirka deset let nazaj ponarejal vse živo in so mel nekateri že pri 16-ih izpit... Posel je cvetel dokler jih niso dobil in so šli nekateri sedet za nekaj let.

Nazadnje urejeno:

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.522
2.893
113
v lokalni ostariji
je razlika med ponarejenim in kupljenim... ceprav vecina kupljenih je ponarejenih...

ce ponarejajo diplome (afera Slo. zeleznice) mislim da je ponaredba izpita tudi enostavna... samo, ker je vse elektronsko zacahnjeno bi bil mal neprijetno ce te milicnik vstavi in ko preverja dokumente tebe ne najdejo v racunalniku:)))

alcazar

Pripravnik
3. sep 2007
878
19
18
Slovenia
Zato pa podkupiš avtošolo da ti napiše xx ur, potem pa še komisijo, da odvoziš izpitno vožnjo v gostilni. Tako imaš vse uradno.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik alcazar pravi:

Zato pa podkupiš avtošolo da ti napiše xx ur, potem pa še komisijo, da odvoziš izpitno vožnjo v gostilni. Tako imaš vse uradno.

Če bi majstr, ki sprašuje take neumnosti o kupovanju izpitov imel približno dovolj denarja, neb po forumih spraševal, ampak bi se že vozil.
smirk-1.gif

Itak smo vsi kurbe... samo vprašanje denarja je
wink-1.gif

Citat:
Uporabnik civil pravi:

Ja poznam par "specijalcev" ki so porabili celo večnost za test....

Jaz poznam enega, ki mu je inštruktor do 6 vaje moral prestavljat
grin1.gif
(pa predvidevam da ni ravno vsako vajo v eni uri naredil)

Nazadnje urejeno:

tommas

Pripravnik
11. avg 2007
242
0
16
razviti zahod
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik alcazar pravi:

Če bi majstr, ki sprašuje take neumnosti o kupovanju izpitov imel približno dovolj denarja, neb po forumih spraševal, ampak bi se že vozil.
smirk-1.gif

Itak smo vsi kurbe... samo vprašanje denarja je
wink-1.gif

Citat:
Uporabnik civil pravi:
Ja poznam par "specijalcev" ki so porabili celo večnost za test....

Jaz poznam enega, ki mu je inštruktor do 6 vaje moral prestavljat
grin1.gif
(pa predvidevam da ni ravno vsako vajo v eni uri naredil)

izpite kategorij ki jih potrebujem že imam, če bi imel namen kupiti kaj takega bi vprašal kar direktno tistega ki je že tako naredil, na forumu sprašujem samo tako informativno
smile-1.gif

ko pa kupiš izpit ne kupiš tiste rozaste knjižice ampak potrdilo o opravljenem izpitu xy kategorije greš na upravno enoto in tam normalno dvigneš izpit kot bi ga lepo pošteno naredil
smile-1.gif

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Se pravi da potem nisi v evidenci izpitnega centra in če te na kak čudn način najdejo?

MG3

babi
20. jul 2007
533
0
16
Bakovci pri MS
www.opelforum.si
Jaz vem, da se je dalo kupiti v Prištini, sam nekaj časa si moral biti tam prijavljen ali pa imeti tam prijavljeno firmo, s.p....
Cena je bila takratnih 800.000,00 dinarjev.
nahrung002.gif

Ženska, ki je kupila izpit ni imela pojma o vožnja, samo takrat hvala Bogu ni bilo toliko pleha na cestah kot ga je sedaj, je še bila možnost, da si prišel iz centra Ljubljane s celim avtom domov, ker je bilo dovolj parkirišč na voljo.
grin1.gif