Preveri v svojem google računu preko pcja, kako imaš nastavljeno: klicno koda države za telefonsko številko.Imam problem pri Samsung s20 FE kupljenega na Amazon.de, številke ki jih imam spravljene v formatu +386xxxxx mi ne prikaže imena iz imenika (google). Ce pa stevilka v formatu 041xxxxzx pa prikaže, ali se da kje nastaviti?
Ima foter enak problem na s21 prav tako kupljen v tujini. Se nisem nasel resitve, razen da ima vsak stik dve stevilki (eno z 00386 in eno brez).Imam problem pri Samsung s20 FE kupljenega na Amazon.de, številke ki jih imam spravljene v formatu +386xxxxx mi ne prikaže imena iz imenika (google). Ce pa stevilka v formatu 041xxxxzx pa prikaže, ali se da kje nastaviti?
Pozdravljeni.Ima foter enak problem na s21 prav tako kupljen v tujini. Se nisem nasel resitve, razen da ima vsak stik dve stevilki (eno z 00386 in eno brez).
Imel sem isti problem na renault captur navigaciji. Samo številka 041, 031 brez imena kdo kliče. Na pamet jih pa ne znam. Podvojil sem najbolj kontaktirane stike v obliki 041, 031......Tako mi je pokazalo kdo kliče. Drugače nisem nikjer mogel drugače nastaviti. Na servisu renault niso imeli niti volje poslušati o problemu. Ko boš v tujini, ti bo pa +386..... prišlo prav. Takrat te pokliče po tej številki in z imenom in ne po 041, 031....
sicer imam note 9, in me v tujini vedno vpraša ali želim klicat domov (dodati +386) ali lokalno številko od tiste države/mesta. Tako, da ne vidim potrebe, da se shranjuje s 386...Ima foter enak problem na s21 prav tako kupljen v tujini. Se nisem nasel resitve, razen da ima vsak stik dve stevilki (eno z 00386 in eno brez).
Če imaš pravilno nastavljeno avtomatsko dodaja klicno kodo države.Preveri v svojem google računu preko pcja, kako imaš nastavljeno: klicno koda države za telefonsko številko.
Problem ni pri klicanju ven ampak ko dobis klic, ker namesto kontakta izpise stevilko, ceprav je shranjena v imeniku, enako kot pri odpiralcu teme.sicer imam note 9, in me v tujini vedno vpraša ali želim klicat domov (dodati +386) ali lokalno številko od tiste države/mesta. Tako, da ne vidim potrebe, da se shranjuje s 386...
p.s. vpraša takrat, če želim klicat številko brez kode spredaj. torej direkt 041...