Izobraževanje: osnove računovodstva za podjetnike

halo007

Pripravnik
15. avg 2007
176
0
16
Zavod mladi podjetnik vas vabi na brezplačno podjetniško izobraževanje!

Po krajšem premoru se ponovno začenjajo izobraževanja v organizaciji Zavoda mladi podjetnik. Na prvem se bomo vsi skupaj seznanili z eno izmed najpomembnejših tem s katero se srečamo ob ustanovitvi podjetja: Osnovami računovodstva za mlade podjetnike.
Na predavanju se bomo seznanili z naslednjimi temami:
•S.P. osnove
•Osnovni računovodski pojmi
•Stroški
•Izkaz uspeha
•Denarni tok
•Davki & prispevki
•Davek od dohodka
•DDV
•Računovodska poročila, analize & planiranje
•eRAČUNOVODSTVO

Udeležba na predavanju je brezplačna, obvezne so prijave prek spodnjega obrazca.

Osnove računovodstva za mlade podjetnike

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Škoda ker prijave niso več možne...
drugič malo prej najavi...
wink-1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Objavil je samo za to da ne bomo mogli reč da ni objavil, prijava pa itak ni več možna.....
Se pa tudi jaz priporočam za naslednji termin
cool-1.gif

halo007

Pripravnik
15. avg 2007
176
0
16
Se opravičujem. Nisem vedel, če bo alter to obravnaval kot spam, pa sem okleval.

Bo ponovitev v kratkem, boste pravočasno obveščeni
smile-1.gif
(če seveda to nikogar ne moti)

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Jaz se tudi priporočam.

Malo na off: zanima me če kdo uporablja MiniMax program in kako se mu zdi? Je to za začetnike?

Freenasty

Pripravnik
10. jun 2008
140
0
16
Minimax je zelo enostaven...lahko delaš sam kar znaš, kar ne znaš ti pa naredi računovodkinja...če pa ne poznaš prav nič vsebine ti pa tako ali tako noben program ne pomaga nič

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
A knjigovodstvo lahko potem tudi delaš sam, če poznaš neke osnove? A lahko prosim malo več napišeš? Koliko pa stane ta zadeva, če hočeš imeti vse kar rabiš?
Jaz bi rada to delala brez računovodkinje, se je, žal, izkazalo, da je punca res poceni, samo izkušenj in vneme pa nima nevemkake.