Izkušnje s T4

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.355
10.633
113
Zelo agresivno zdaj promovirajo ta t4 z mobilno naročnino..

kako se v praksi (tisti ki imate) internet (stabilnost in hitrosti), potem TV, kako je s tistim swtchem ki je povezan na tv (HDMI???) kje se spreminjajo kanali..verjetno na tistime "modemom".. Kako je z mobilnim omrežjem, stabilno? al so notri motnje in bolj kot ne rang Tuša, kjer moraš točno na določenih pozicijah stat da vleče. Hvala zaenkrat..

me mamijo ker imajo novo optiko in pa nekaj nižje cene od obstoječega kabla.

alfie

Pripravnik
5. apr 2013
125
0
16
Ljubljana
Moja izkušnja s T2 (optika) je zelo pozitivna. Internet zelo hiter, stabilna povezava, TV vedno brez težav (Na siolu mi je na optiki vedno nekaj ven metal, pa se reconectal itd..) Mobilno omrežje je pa, če si v mestu itak polno, če si pa v kakih oddaljenih krajih je pa tudi zadovoljivo (včasih ga zmanjka tu pa tam, nevem točno kako je s tem). Skratka, izkušnja z njimi zelo pozitivna, cene so ugodne, tko, da go for it
wink-1.gif

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.021
342
83
www.svetidej.com
Zemljevid baznih postaj:
http://www.mobilna-telefonija.com/mobilni-informator/bazne-postaje.html

T-2 omrežje je slabše od Tuševega ker uporablja UMTS 2100 (večja kot je frekvenca, slabše vleče), medtem ko Tušmobil GSM 900/1800 ter UMTS 900/2100. Pa še T-2 ima 125 UMTS baznih postaj, medtem ko Tuš 542 GSM baznih postaj in 353 UMTS baznih postaj.

Uporabi aplikacijo SI Bazne postaje v bližini ter vidiš na čem si.

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.549
927
113
Kaj pa tam, kjer ni njihovega singala, na čigavega se potem preklopi?