Izklop odhodne stritve mobite???

beyond

Pripravnik
14. avg 2007
174
0
16
Brežice
V sredo sm plačeval položnice in sem ugotovil, da mi je prejšni mesec zavrglo plačilo mobitela. Kr mam naročnino preko sestre, nje pa že dolgo ni več doma, je bil opomin zavržen na stran oz. se je znajdo v smeteh. Plačal sm kopleten znesek in sicer sm poleg zadnje položnice dodal še znesek od prejšnega meseca.
In glej ka hudiča, v četrtek zjutri dobim sporočilo da so mi izklopili odhone storitve. Klub plačani obveznosti so mi vseen odklopili odhodne storitve. Kr pač nimam možnosti da pošilo po faksu sm reko da bom počako do dans in da mogoč bojo pa že nazaj mi vklopli.
Ampak do sedaj se ni zgodilo nič. Ko hočem klicat mi še vedno reče številka je blokirana.
Zanima me ali lahko kako preko mail pošlem potrdilo o plačani položnici al pa kam bi poklico in vprašal ka je stem.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Vzemi položnice v roke, pokliči 080 in malo bolj jasno povej, kaj si naredil, kaj se je zgodilo, bodo že našli tvoje plačilo.

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
515
72
28
širne planjave Dolenjske
Pokliči pa vprašaj.
cool-1.gif

Pa malo bolj razločno, ne pa kot da imaš cegu v ustih (vsaj tako si napisal)...
crazy1.gif

22. jul 2007
1.400
57
48
Vmes sta pa ziher prišla še ena dva sms o izklopu storitve v primeru neplačila, in pa tudi da je treba kopijo plačila poslati po faksu ( lahko ga tudi na pošti pošlješ), tko da kriv si is čisto sam. Pa mislim da ti bodo zaračunali ponovni priklop.........