Izklop in vklop map

esi

Zelenc'
4. jun 2011
3
0
1
Zdravo

Ko grem v garmina ne morem več odkljukat map? Ali ima še kdo tak problem in seveda tudi rešitev?
Gre se za 205 in nuvi 350 euro

Hvala za odgovor

esi

Zelenc'
4. jun 2011
3
0
1
Ne tega ni.... danes sem dobil dva garmina za posodobit in noben nima te mape gor....Tudi kartice ki so v garminu mi naprava prepozna vendar ko pa jo dam v čitalec kartic v comp je pa ne prepozna, so pa sd 2gb

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
To tebi manjka v gaminu .Imaš v ZS vse .gmapbmap.img .Nuvi 205 fleshaj na novi FW 7.20 in ti bo prepoznalo sd večjo od 2gb .Nuvi 350 pa ne bo delalo z sd večjo od 2gb.
Garmin Worldwide Autoroute DEM Basemap NR 5.00gb .

Nazadnje urejeno:

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Tisto s karticami se mi je lih pred kratkim zgodl. Na compu mi kartice ni prepoznal. Tud pod upravljanje diskov ne. Ko sem dal kartico v Garmina in Garmina priključil na comp, je pa vidu kartico. Sem jo sformatiral, naložil gor karte, dal kartico še enkrat u comp in šele potem jo je videl. Kartica je bila razpakirana tik pred tem. Se pravi čist nova 4GB, znamke pa se ne spomnim več.

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Sej format tuki ni bil problem. Problem je bil, da comp kartice sploh ni prepoznal, da je porinjena v režo. Šele ko sem jo porinil v Garmina in ga priključil na comp jo je spoznal. Zakaj je ni prepoznal že v štartu, ko je bila zarinjena v comp? Ne razumem.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Ali si imel malo micro sd pa delal preko adapterja zraven in potem dal v nuvi-ja .Pa kakšen card reader starejši .

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Zdej si me pa dobu. Sploh se ne spomnim kakšna kartica je bila. Card reader je v compu (prenosnik) kupljen lani. Sej tud če je bla micro SD z adapterjem, sem jo večkrat probal zarint not, ker sem mislil, da je slabo not zarinjena. Pa nič. Kasneje po opisanem postopku pa je prijela s prve.

Teddy

Pripravnik
10. jun 2008
568
0
16
Ljubljana
Ma jst sm bil zadnč že ves iz sebe. Nov comp pa mi ne prebere kartice, iz Garmina. Sam pol sm se pa mal pomiril, k je prijela po postopku. Čeprav ne razumem lih ta pota gospodova.