izgubljen telefonski imenik

jesen

Pripravnik
18. okt 2010
569
6
18
Hočem poklicati, ni telefonskega imenika. Čeprav imam sinhronizacijo varnostnega kopiranja, mi ne obnovi več imenika, oziroma imam občutek, da že obnovi stanje, ko ni več imenika. Kako bi lahko obnovil stanje na starejši datum nazaj, Ali je možno podatke imenika najti na gmail računu, na katerega telefon pošilja varnostno kopiranje ? kako naj povrnem imenik ? Telefon je Galaxi A5 2016.

irwin

Majstr
13. mar 2008
1.383
380
83
Meni se to dgaja ko imam telefon v fligt modu....Morda se slisi cudno. Gre za isti model telefona.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Na računalniku se prijavi v Gmail. Desno zgoraj pritisni na kvadratek s pikicami in pritisni na Contacts. Tam bi moral biti imenik. Če si imel kontakte na telefonu in ne na googlovem računu, bi se ti pa morali sinhronizirati v Samsungov oblak, če si bil seveda vanj prijavljen

jesen

Pripravnik
18. okt 2010
569
6
18
Na računalniku se prijavi v Gmail. Desno zgoraj pritisni na kvadratek s pikicami in pritisni na Contacts. Tam bi moral biti imenik. Če si imel kontakte na telefonu in ne na Googlovem računu, bi se ti pa morali sinhronizirati v Samsungov oblak, če si bil seveda vanj prijavljen
pikice , tegkopiraj.

irwin

Majstr
13. mar 2008
1.383
380
83
In se potem vključi imenik nazaj, ko izklopiš fligt mode ?
Jap, tud sam sem prvic zmrznu ko sem brkal po kontaktih pa jih ni blo...vem da je bla ena for a. sicer pa nared restart oz izklopi telefon pa nanovo zazeni. za vsak slucaj se daj simko ve pa not v lezisce.

jesen

Pripravnik
18. okt 2010
569
6
18
Restartal, vzel sim ven, na novo zagnal, imenika ni, vse ostalo je (slike,dokumenti, beležke). Najbolj me jezi, ker je vse bilo varnostno kopirano, obnovi pa zdaj vse, tudi samo 4 številke in ne 100 številk.