Izdelava/popravilo original ključa

T00MY

Pripravnik
27. mar 2008
67
0
6
Torej mam en problem.... namreč včeraj so nama s punco "cigani" prokleti na morju ukradl torbico in v njej je na srečo bilo samo nekaj maliga € ter moji avtomobilski ključi... ter seveda pokvarl ceu dan !!!
Seveda tistih ključev ne bom več videl... imam pa rezervnega ki pa je na žalost neki pokvarjen... v bistvu avto zalaufa pa vse samo noče se ma odklent na daljinca tako da lahko odklepam samo svoja vrata na roke ostalo pa moram z gumbom v notranjosti... lučka vtripa na daljincu, baterije so tudi druge notri tako da sedaj ne vem kaj narediti... če kdo ve kaj bi lahko blo pa če se da to popravit pa kje ???!!! ... sem pa iz LJ konca... aja avto je pa Renault Laguna l. 99
smirk-1.gif

Edit: pa seveda ne bi rad dal delat čisto novega ključa ker to baje pride zelo drago med 100-150€ tok pa res nimam namena dat tako da iščem najcenejšo rešitev
tongue-1.gif

Hvala za pomoč in informacije
smile-1.gif

LP

T00MY

Pripravnik
27. mar 2008
67
0
6
Nekaj sem tudi iskal ter našel to... ali bi to pasalo v moj avtomobil s tem da bi obdržal original kodo ključa
KLIK

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Jaz sem imel težavo z original klučem...isto ni hotelo odklepat čeprav je lučka zasvetila na daljincu..........sem pa dal tukaj enemu tipu ta poštimat....mi je zacinjil kontakte in zdaj je ok.....problem je da je to naredil mož z Ilirske bistrice.

Najdi kakega električarja....ki se ukvarja s fino elekroniko pa ti bo kaj poštimal.....se pa to dogaja ker kluč noče odpret pa potem bolj pritisnemo in se v notranjosti kluča uniči tista zelena ploščica....in potem moreš na novo popravit.