ker smo se pred leti že vozili z APN6, so me ob teh prelepih sončnih žarkih zamikali mopedi... tokrat tam okrog 600 ccm, pa tam do okoli 80KM, kar mislim da bi z mojimi 90kg in 189cm lahko obvladal...
ker imam relativno malo motorističnih izkušenj, in ker nikakor nimam želje po hitrosti, bi izbral motocikel, ki ne sili preveč v prisiljeno držo, pa da ni preveč požrešen pri vzdrževanju, in da konstrukcijsko vsaj približno prenese mojo višino, cenovno sem gledal okoli 3 jurje evrodolarjev, in pa ne starejšega od 5 let, čoperji, krosači in športaki ne pridejo v poštev, nakedi mi tudi preveč ne dišijo, ampak bi sprejel tudi to...
tako sem po slikah sodeč na avto.net najdel npr.:
- TDM 850 ( že vozil, in vem da je visok, ter je udoben za sedenje)
- CBF 600
- Kawa Z750
- Vstrom
- še kaj ??
seveda naj bi bilo primerno za zapeljat kakšno daljšo turo s sopotnico
seveda motocikla ne bom kupoval na vrat na nos, ampak ga bom šel pogledat, vsedet, zapeljat, pa še kakega bom s sabo vzel, ki se vsaj malo spozna in ima že nekaj dvokolesnih kilometrov za sabo
ker imam relativno malo motorističnih izkušenj, in ker nikakor nimam želje po hitrosti, bi izbral motocikel, ki ne sili preveč v prisiljeno držo, pa da ni preveč požrešen pri vzdrževanju, in da konstrukcijsko vsaj približno prenese mojo višino, cenovno sem gledal okoli 3 jurje evrodolarjev, in pa ne starejšega od 5 let, čoperji, krosači in športaki ne pridejo v poštev, nakedi mi tudi preveč ne dišijo, ampak bi sprejel tudi to...
tako sem po slikah sodeč na avto.net najdel npr.:
- TDM 850 ( že vozil, in vem da je visok, ter je udoben za sedenje)
- CBF 600
- Kawa Z750
- Vstrom
- še kaj ??
seveda naj bi bilo primerno za zapeljat kakšno daljšo turo s sopotnico
seveda motocikla ne bom kupoval na vrat na nos, ampak ga bom šel pogledat, vsedet, zapeljat, pa še kakega bom s sabo vzel, ki se vsaj malo spozna in ima že nekaj dvokolesnih kilometrov za sabo