Bil prej na T2, sedaj na telekomu.
iptv vmesnik od T2 je svetlobna leta spredaj glede na tekomovega. Telekomov je podn od podna.
pri T2 sem v 10ih letih 2x ali 3x klical na tehnično pomoč, sedaj pri telekomu 1x mesečno. Modem po resetu rabi 10 minut da se postavi. Pri T2 2-3minute. Resetiram ga vsak dan, ker se obesi.
Mobilna telefonija pri T2-hm, tu pa nimam lepih besed za T2. V slo načeloma ni bilo težav. Sem imel ročno nastavljeno na mobitelovo omrežje in je delalo. BP. če sem imel nastavljeno na avtomatsko, je preklapljal met T2 in mobitel omrežjem. In se je telefonu ''skeglalo''
Tujina... v tujini sem bil konstantno nedosegljiv. Niti avtomatska, niti ročna izbira operaterja ni pomagala. Telefon (sim kartica) se ni registrirala v tuje omrežje. Probal z več telefoni (Samsung note3, note4, iphone-nevem številke, verjetno 5, HTC, Huawei, nokia), menjavali sim kartice in niso hoteli ali niso znali popravit tega. Ko sem prišel nazaj v slo, pa se brez reseta (pa še to ni pomagalo vedno) ni hotel prijavit nazaj v telekom ali T2 omrežje. Vem da je to samo težava v nastavitvah pri T2, ni bil problem hardwerske narave, vendar ker niso tega odpravili in ker so mi še zavrnili reklamacijo, ker sem reklamiral nedelovanje mobilne telefonije, sem jih skenskal. Nažalost, kljub temu da sem z ostalimi storitvami bil ZELO zadovoljen.