Iz PC na TV LCD

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Prosim za pomoč.Iz routerja sem potegnil UTP kabel na LCD TV. Takoj mi je našel omrežje. Neznam pa nastavit strežnik, enostavno mi ga ne najde. Je mogoče kaj z požarnim zidom? Malo sem pregledal, pa ni nikjer TV-ja, da bi ga dal v izjeme.
13.gif

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Sem morda narobe napisal, uporabljam Pc , na katerih je Windows XP., vključen imam pa požarni zid na Pandi.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
na tv-ju bi rad predvajal filme iz računalnika?
ugasni firewall (za tisto uroc te ne bodo napadli;) )
inštaliri program ali pa gre morda preko windows media playerja.
pol pa pejt na tv gledat.

Frenckie

Pripravnik
20. jun 2011
638
3
18
Misliš povezati PC in TV.
Zakaj pa ne bi uporabil HDMI kabel, če ti slučajno grafična kartica na PC podpira to. Pa še kvalitetnejša slika in zvok.

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Hvala za namige, ampak imam priklopljen UTP kabel in TV mi podpira DLNA.Zanima me, kako moram nastavit v PC-ju,da se vidita in prepoznata med seboj.Kot sem že napisal, TV je našel omrežje, potem pa ne najde strežnika, vsaj tako napiše na ekranu.
Hvala za nadaljno pomoč.Imel sem že HDMI, pa mi kartica ne podpira zvoka.

laser

Pripravnik
9. okt 2007
442
3
18
Samo ugibam o tem. Na računalnik si naloži program ''serviio'' ga zaženeš pa potem vklopi TV pa probaj če ti ga bo našlo potem. Samo program si moraš nastavit,se pravi da si moraš naložiti od kod naj ti bere filme.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
pa si po googlal zakaj ti ne dela zvok poreko hdmi?
si se igral kaj z nastavitvami zvoka (spodaj desno pri uri)?
si posodobil gonilnike?
morda moreš samo kak dodatni kablček priklopit na grafično iz matične (tako imam jst)