iz mp3 v audio

dbest

Pripravnik
24. sep 2007
254
0
16
Rad bi mp3 datoteke pretvoril v audio. poskusil sem z mediamonkey pa mi pri določenih datotekah napiše "cannot be decoded. it is possible due to DRM restrictions". V čem je problem oz. kako to rešiti? Zadevo sem potem zapekel oz. pretvoril z media playerjem od viste in ni nič javkal ampak cd se pri tem komadu potem pri predvajanju ustavi.

pisatelj

Pripravnik
14. nov 2007
172
0
16
Pred leti ko sem zapekel zadnji avdio cd, sem to storil kar z Nerom (verzija 5.xxx). V programu si izbral nov AvdioCD projekt in si mu sam povedu kere MP3je hoces spohat in to je to. Program sam je pretvoril mp3je v cda in jih zapekel.

Skoraj dvomim da se je kaj spremenilo glede tega. Sam mors pazit da izberes AvdioCD ne DataCD projekt!!!!

22. jul 2007
1.398
43
48
V Nero-tu je postopek še vedno isti..
smile-1.gif

dbest

Pripravnik
24. sep 2007
254
0
16
no zarad parih mp3 ne bom šel instalirat glomaznega nerota. mp3 niso zanič ker špilajo. Vsi komadi imajo končnico mp3 in pri parih javlja DRM zaščita. Kva je sploh ta zaščita?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik dbest pravi:
no zarad parih mp3 ne bom šel instalirat glomaznega nerota. mp3 niso zanič ker špilajo. Vsi komadi imajo končnico mp3 in pri parih javlja DRM zaščita. Kva je sploh ta zaščita?
Špilajo vsi mp3-ji, tudi tile z DRM? S kakim programom pa jih predvajaš ? Probaj z istim tudi zapečt.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Tisti z DRM (to je zaščita pred presnemavanjem, kopiranjem itd.) SIGURNO niso MP3 ampak wma, nekdo jih je očitno narobe preimenoval.

Lahko jih kar mirno zbrišeš, ker DRM ni možno odklenit (vsaj na enostaven način ne).

dbest

Pripravnik
24. sep 2007
254
0
16
ampak te drm datoteke zapečem na disk brez težave in tudi špilajo v mp3 avtoradiju. če jih pečem kot audio mi pa v drugem avtoradiju ki ni mp3 ne špilajo. in te drm zapečem z mediaplayerjem iz viste brez težav ampak ne špilajo. če jih probam zapečt z mediamonkeyem jih pa noče zapečt ker imajo drm.

kako pa ugotovim ali res niso mp3 in imajo samo napačno končnico?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Torej to pomeni, da imajo v dr zaščiti zaklenjeno pretvarjanje v drug format oz. pečenje na cd.

Ugotoviš pa lahko tak, da v winampu pod lastnosti komada pogledaš kaj piše pod Format info (MP3 je MPEG-1 Layer 3).