iz debitela na...???

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
pri debiltelu imam mojD 500min v vsa omrežja in 100sms. strošek 28€. omrežje odlično...torej zadovoljen.

nekaj me mika da bi šel na sidebil ker imajo cenejše aparate konkretno Samsung Galaxy S II.
ali se splača spreminjati operaterja samo zaradi nižje cene aparata? sprašujem ker sem pred leti že
naredil neumnost in prešaltal na "cenejši" tušmobil" in nahebal muški. slišim da sidebil ima kar naprej težave v omrežju in
me to mal bremza. zato bi rabil info od poslovnih uporabnikov sidebila.
cheer.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.169
9.802
113
Tudi omrežje Mobitel ni več tako kvalitetno kot nekoč. Še vedno pa je manj težav kot pri Simobilu. Čeprav recimo na slovenski obali na določenih območjih dobim zgolj Simobil in Tušmobil, pa italijanske operaterje, Mobitela pa nikjer. Jao ej.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ko sem 3 leta nazaj šel iz mobitelovega omrežja na simobilovo sem preklel sebe in njih, ampak se je zdaj precej popravilo, zdaj po celi SLO delajo nadgradnje, tak da se bodo po moje do konca leta zelo približali ali celo izenačili s mobitelom.

sad

Guru
24. avg 2007
21.169
9.802
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Ko sem 3 leta nazaj šel iz mobitelovega omrežja na simobilovo sem preklel sebe in njih, ampak se je zdaj precej popravilo, zdaj po celi SLO delajo nadgradnje, tak da se bodo po moje do konca leta zelo približali ali celo izenačili s mobitelom.
hysterical-1.gif

To pravijo že vsaj 7 let, kar sem prešel k njim za 4 leta. Isto sranje se je dogajalo, res pa, da so se poooooooočaaaaaaaaaaaaaaaasiiiii izboljšali, pa Mafna se je poslabšala, ampak je še vedno razlika.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Glede na to, da tako zanicujoce pises ime operaterja, verjetno to ne bo dobra izbira zate
smile-1.gif

Jaz sem ze veckrat napisal, da s Si.mobilom nimam nekih vecjih problemov ... Je pa verjetno precej odvisno od tega, kje zelis uproabljati... Kot vidim iz sporocil drugih, so problemi s poktritostjo v vzhodni Sloveniji ... Jaz tudi ko sem tam, zaenkrat nisem naletel na taksne probleme, da bi zaradi tega moral iskati drugo resitev...

In samo zaradi nakupa telefona se nikakor ne izplaca menjati operaterja...
nahrung002.gif

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
a naj počakam do konca leta? ker una izkušnja pri "tušmobilu" me je predrago stala. ne želim spet plačevati 24 mesecev naročnino enemu zaradi vezave pa številko imeti pri starem operaterju zaradi dosegljivosti.

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
neeee nisem mislil nič tazga. pač debiltel in sidebil mi je bolj simpatično
grims-1.gif

a ti že dolgo uporabljaš simobil(sm popravil
grin1.gif
)?

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
hvala ti za info. vem da si odličen sogovornik glede mobilne telefonije.
cheer.gif

bom še mal premozgal(le kako)
pa se odločim. rabim aparat galaxy S II zaradi neta ne da se mi plačevati 380€ za njega pa še pogodbo za 24 mesecev podpisovati.

kakšne stroške imaš pri simobilu oz kakšn paket. lahko tudi na pm.

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
nekaj mi ni jasno.

MojD Debitel 516,00 € 5,00 € 636,00 €

MojD nima mesečne naročnine. Je pa to cena najcenejšega paketa.

dobra info. Hvala.

sad

Guru
24. avg 2007
21.169
9.802
113
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
a naj počakam do konca leta? ker una izkušnja pri "tušmobilu" me je predrago stala. ne želim spet plačevati 24 mesecev naročnino enemu zaradi vezave pa številko imeti pri starem operaterju zaradi dosegljivosti.
Ne, pojdi na Simobil si sposodi testno kartico in potestiraj en teden, da vidiš, če bo zadeva ob TVOJI uporabi delovala pravilno. Ker ti nič ne pomaga recimo to, da ima Simobil (ali katerikoli drugi operater) ultra najbolje omrežje, če ti recimo v tvoji bajti ne lovi. Itd.

Ali pa rabiš prenos podatkov in ti hudimana ravno na tisti lokaciji lovi GPRS, pa še to ena črtica.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
...in zakaj bi se moral vezati...Me ne bo noben prepričal za vezavo 24 mesecev k enemu operaterju.

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
jaz sem pri debitelu in mislim tudi ostani,ker imam telefon za klicanje in je pomembno da imaš dobro omrezje in ne dober telefon,sem že reševal kolega,ki je bil pri somobil in ni mogel klicati domov zaradi slabega signala,meni pa je bil signal na polovici in še
dober signal posledično podaljšuje polnost baterije

lp

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Jst mam narocnino kot pravna oseba tako na simobilu kot na debitelu. Na Simobil sem z eno stevilko sel leta 2007 in omrezje je bilo katastrofa. Se je sicer zelo dobro popravilo - vsaj tukaj v PO.

So pa pri Debitelu svetlobna leta pred Simobilom kar se tice strokovnosti prodajalcev, tehnicne podpore uporabnikom, pa tudi debinet deluje ze 12 let brez kaksnih tezav
smile-1.gif
...

TARIFEpikaSI

Pripravnik
30. maj 2010
172
0
16
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
nekaj mi ni jasno.
MojD Debitel 516,00 € 5,00 € 636,00 €
MojD nima mesečne naročnine. Je pa to cena najcenejšega paketa.

Tabela vsebuje ceno telefona na paketu in pa najnižji možni znesek, ki ga plačaš mesečno za paket. Kot praviš, Moj D nima naročnine, vendar je minimalni zakup vreden 5 EUR mesečno. Zato je zaveden in upoštevan v totalu ta znesek.

Sicer je najbolj natančno na strani http://www.tarife.si/vnos-mesecne-porabe.html vnesti svojo mesečno porabo, izbrati želeni model telefona in klikniti gumb za izračun. Tako so upoštevani vsi dejavniki, ki vplivajo na končni strošek.

sad

Guru
24. avg 2007
21.169
9.802
113
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
So pa pri Debitelu svetlobna leta pred Simobilom kar se tice strokovnosti prodajalcev, tehnicne podpore uporabnikom, pa tudi debinet deluje ze 12 let brez kaksnih tezav
smile-1.gif
...
To pa, Debitel ima definitivno najboljšo to storitev. Čeprav se je že zgodilo, da so me enkrat glede tehničnega vprašanja rutali na Mobitelovo tehnično pomoč.
grin1.gif

Citat:
Tiistih par naročnikov lažje porihtajo kot 600.000 kaj meniš?
In kaj ima to veze? Simobil ima tudi x-krat več prihodkov, tako da bi si morda lahko privoščil še boljše strokovnjake za stik s strankami ali?