iTunes in "nov" iPhone?

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Živjo,

nekaj časa že nisem šaril po maminem iPhone-u, zdaj se je pa pojavila neka želja po več muzike. No in seveda se ne spomnem, kje sem ga "registriral", itq pa mislim da se mi je tisti sistem že davno vsul... zdaj imam enega starega laptopa, ki bo namenjen njej pa da počne kar hoče, ampak ko sem hotel syncat muziko gor, mi je napisal:
"The iPhone "..." is synced with another iTunes library. Do you want to erase this iPhone and sync with this iTunes library?"

Kaj točno to pomeni, bo šla samo tista glasba po gobe, ali tudi vsi progyji (nekaj je tudi kupljenih
tongue-1.gif

Lp
Peter

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
govorim iz izkušenj z iPod Classic

lahko narediš tako, da synchaš samo muziko, sicer ne vem kaj se bo zgodilo s programi, če synchaš vse, samo če greš na music (pri telefonu ne pri library) in izbereš synch music, se ne bi smelo nič zgoditi s filmčki/slikami/programi

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Muska se bo zbrisala, programi se pa bodo prenesli v iTunes.

Edino ne tega preveč pogosto početi, ker za itunes račun lahko imaš avtenticiranih do 5 računalnikov. To pa lahko resetiraš samo enkrat na leto.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Računala lahko odregistriraš iz iTunes Music Store ročno in poljubnokrat. Problem je, ker folk sformatira računala, brez da bi prej odjavili iTunes iz Music Store-a in potem zabijejo limit 5 računal. In ker starih ne morejo več odregistirat sami, jim to mora napravit Apple. Oni pa to dovolijo delat le enkrat letno in takrat vsa računala izbrišejo iz iTunes računa.

Ogo