Italo Disco 80

gazebo

Zelenc'
15. maj 2011
4
0
1
Ljubljana
Ali pri nas obstaja kakšen klub, lokal.....forum, ki vrtijo glasbo 80 leta disco? V italiji je tega veliko ampak v sloveniji zelo malo.Iščem italo disco glasbo v boljši zvočni kvaliteti, ker mp3-ji me ne zanimajo.......kje v slovenskem jeziku dobiti kakšne informacije???

Hvala

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.982
-384
113
v gostilni Portal imajo občasno 80' večere. Pokliči, pa pejt na kakšnega.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik gazebo pravi:
Ali pri nas obstaja kakšen klub, lokal.....forum, ki vrtijo glasbo 80 leta disco? V italiji je tega veliko ampak v sloveniji zelo malo.Iščem italo disco glasbo v boljši zvočni kvaliteti, ker mp3-ji me ne zanimajo.......kje v slovenskem jeziku dobiti kakšne informacije???

Hvala

Imaš kak Maxi Single z italo discom ?
cheer.gif
Jaz jih imam ene par iz 80.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.443
3.751
113
Trenutno oglašujejo samo Italo večere v Portalu. Pa menda je Eurodisco-Italo oddaja na radiu Mojradio.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Pa menda je Eurodisco-Italo oddaja na radiu Mojradio.

Tam sem izvedel za dva dobra komada. Den Harrow - Don't Break My Heart pa Miko Mission - How Old Are You...
aplauz.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Tudi to sem že...
aplauz.gif

Ampak MAXI 45 na gramofonu pa nima konkurence... MP3 se lahko skrije...

gazebo

Zelenc'
15. maj 2011
4
0
1
Ljubljana
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Citat:
Uporabnik gazebo pravi:

Hvala

cheer.gif

Včasih sem imel dosti teh vinilk. Zdaj sem bolj na CD-jih. Katere maxije pa imaš?

gazebo

Zelenc'
15. maj 2011
4
0
1
Ljubljana
BuDi, prva liga od posnetka Gaziba!!! Kje si pa to našel? A ni bil takrat tudi Savage v Portorožu?

Ima morda kdo kakšne posnetke Videomixa in Alta Pressione z voditeljema Dario Diviacchi in Line?

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik gazebo pravi:
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Citat:
Uporabnik gazebo pravi:

Hvala

cheer.gif

Včasih sem imel dosti teh vinilk. Zdaj sem bolj na CD-jih. Katere maxije pa imaš?

Eddy Huntington - USSR
Martinelli - Revolution
Baltimora - Tarzan Boy
Flea - It's so funny
Green Olives - Jive into the night
Raggio di Luna - Comanchero

ostali maxiji pa niso italo disco