Italjani bi tepli DARSOVCE

Fiat007

Fizikalc
1. apr 2009
1.065
0
36
43
Gorenjska in okolica (Bled)
Seveda. Jaz jih tudi podpiram.
Ampak ne ob pol osmih zjutraj na Torovem, ko zaprejo vse paseove razen enega. In ne ob štirih popoldan na isti lokaciji v drugo smer, ko zopet zaprejo vse pasove razen enega.
To je pa čisti kretenizem in čisto jebanje ljudi!!!
rolleyes-1.gif

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.286
4.112
113
No to se strinjam. Saj imajo dovolj teh patronov na cesti v Soboto in Nedeljo.

Baje pa so že pokasirali 8 mil € kazni kar sploh ni malo

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Avstrijski kontrolorji imajo enake probleme, največ z Nemci (tem je še tistih 8 evrov strašna škoda).

Ampak nekaj mi pa ni jasno ... zakaj pa so zabrisali tablico onega rdečega ferrarija (ali kaj je bil), ostalih tablic pa ne? Torej pošteni državljani morajo biti na TV, divjaki in kršitelji zakonov so lahko anonimni?
confused-1.gif

Fiat007

Fizikalc
1. apr 2009
1.065
0
36
43
Gorenjska in okolica (Bled)
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
No to se strinjam. Saj imajo dovolj teh patronov na cesti v Soboto in Nedeljo.

Baje pa so že pokasirali 8 mil € kazni kar sploh ni malo

Ma prej sem čakal v koloni, zdej pa se kolona naredi zaradi teh kretenov. Mislim, da v teh terminih ne naredijo ravno kakšnega posla. In potem se vrama avgustovsko nedeljo iz morja, jih pa ni bilo nikjer. Takrat bi lahko kaj pokasirali. Ne pa ob delavnikih, ko se tam vozijo v večini tisti, ki so na tej relaciji vsak dan. in prepričan sem, da jih velika večina ima vinjete.

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
To bi morali naredit med poletjem, ko je bilo vsak dan tisoče avtomobilov brez vinjet na AC. Saj so bile stoječe kolone že same po sebi. Samo sprehodit bi se morali skoznje.
evil.gif

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.286
4.112
113
No saj poleti so bili pridni na Cestniski postaji Dobrenje in na mejnem prehodu Šentilj pri iztopu iz države. No lepo more biti tistemu ,ki se je prešvercal na morje in skoraj nazaj pol ga pa pohapsajo 100m pred "SVOBODO"

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
tako je ni mi jasno zakaj niso pokazali registersko porša in ferrarija. Če imaš tak avto in ti je škoda vinjete kupit je škoda tut da po zemlji hodiš!

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Ker prav tako kot Policaji niajo JAJC. Pšemekova tablica se je videla , prav tako makaronarjeva, če pa voziš drag avto te pa itak vsi jemljejo z rešpektom. Kaj pa veš kje ima tak kake zveze in od kje te bo nekdo kresnil po glavi.
iitak 24 kur, pa še jajc ni......

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

Povsem podpiram kontrole in kaznovanje ampak tud iz naše strani ni vse rožnato.

Primer:
Mejni prehod Gruškovje: vinjet na naši strani ne prodajajo (baje jih tudi na hrvaški strani ne) in turistom povejo, da jih lahko kupijo na prvi bencinski črpalki. Seveda večina turistov takoj zavije na novo avtocesto in potem "šok". Prva bencinska črpalka je OMV, 10km pred avstrijsko mejo.

Če kdo ve za novo avtocesto potem lahko gre po stari ampak samo pred 22.00, ker kasneje je edina odprta pumpa spet samo OMV, 10km pred avstrijsko mejo.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Res pa je, da večina turistov pa je itak imbecilov, ki se niti ne pozanimajo kje se vozijo, kaj rabijo, kaka valuta je v državi in podobno. Sami so si krivi, da so majmuni.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
da mu jebem mater majmunsko unmu ferrariju......[censored] poonegavljen.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Res pa je, da večina italijanskih turistov pa je itak imbecilov, ki se niti ne pozanimajo kje se vozijo, kaj rabijo, kaka valuta je v državi in podobno. Sami so si krivi, da so majmuni.

Popravljeno.
smirk-1.gif

lp

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.286
4.112
113
Saj je Petrol v Podlehniku odprt med 6 in 24 uro. No med tem časom pa res ni nobene bencinske črpalke ob AC vse do Dobrenja ampak če je takrat kontrola v Šentilju ali pa na Cestninski postaji jo lahko tudi kupiš, samo po navadi tile cepci mislijo če sem že prišel do sem bo še šlo tudi teh zadnjih 10km.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
Seveda jih prodajajo na hrvaškem. Tako kot tudi v Avstriji. Tudi avstrijske vinjete lahko kupiš pri nas. Pa v Avstriji lahko kupiš tudi češke vinjete.

Zadnič mi je hrvaška turistka povedla, da se je pozanimala na hrvaškem in so ji baje rekli, da jih lahko kupi na SLO meji, tam je bil kontejner zaprt in so rekli, da na prvi bencinski se jih dobi.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Saj je Petrol v Podlehniku odprt med 6 in 24 uro. No med tem časom pa res ni nobene bencinske črpalke ob AC vse do Dobrenja ampak če je takrat kontrola v Šentilju ali pa na Cestninski postaji jo lahko tudi kupiš, samo po navadi tile cepci mislijo če sem že prišel do sem bo še šlo tudi teh zadnjih 10km.

Malo sem se zmoto ja. Mogo bi napisat 24. uro.

Res je, da večina jih proba še tistih 10km prit brez vinjete, večina pa je takih, ki se ustavijo v Dobrenju in nam pol težijo, da bi kupli vinjeto pa je vse do Dobrenja niso mogli.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.629
113
Marlbor
Tudi označbe za avtocesto so v mnogih premierih nepravilno ali nekorektno postavljene. Znaki za vinjeto so v mnogih primerih postavljeni na uvozih na avtocesto, kjer se ni možno več ustavljati in obrniti in si prisiljen zapeljati na avtocesto. Tujce to zelo jebe.